Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 14/04/2022

Τις έδρες της ΙΙ Μηχανοκίνητης μεραρχίας Πεζικού (ΙΙ Μ/Κ ΜΠ) στην Έδεσσα, του 1ου Συντάγματος Πεζικού (1ου ΣΠ) και των επιτηρητικών φυλακίων (ΕΦ) «ΝΙΚΗΣ» και «ΛΑΙΜΟΥ» στη Φλώρινα και του ΕΦ «ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ» στην Καστοριά επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του σε μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια του Στρατού Ξηράς στις Περιφέρειες Κεντρικής Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, για την ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό ενόψει του Πάσχα.

Ο κ. Χαρδαλιάς, ενημερώθηκε από τις διοικήσεις τους για την ιστορία, την οργάνωση, την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητές τους, περιηγήθηκε στους χώρους τους, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με στελέχη και οπλίτες θητείας, με την ευκαιρία των επικείμενων Αγίων Ημερών του Πάσχα. Επίσης είχε συναντήσεις εργασίας :

- Στην Έδεσσα, με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή και τον δήμαρχο Έδεσσας, Δημήτριο Γιάννου και
- Στη Φλώρινα, με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, Σωτήριο Βόσδου και τους δημάρχους Φλώρινας, Βασίλειο Γιαννάκη και Πρεσπών, Παναγιώτη Πασχαλίδη.

Τον υφυπουργό Εθνικής 'Αμυνας συνόδευε ο διοικητής Γ΄ Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου και κατά περίπτωση οι διοικητές της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ υποστράτηγος Αριστείδης Ηλιόπουλος, της 9ης ΜΠ ΤΑΞ ταξίαρχος Ελευθέριος Πινάκης, του 1ου ΣΠ συνταγματάρχης Αναστάσιος Αποστολίδης και του 15ου ΣΠ συνταγματάρχης Ιωάννης Σμαλιός.
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis