Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:16 | 03/10/2015

Τεράστιες διαστάσεις λαμβάνει στην Αμερική ένα σεξουαλικό σκάνδαλο που αποκαλύπτει το βιβλίο μιας ιερόδουλης για όλα όσα γίνονταν σε ομάδα μπάσκετ.

Η Κατρίνα Πάουελ, μία ιερόδουλη που ζει και εργάζεται στο Λούισβιλ υπογραμμίζει πως στο κολέγιο και την μπασκετική του ομάδα γίνονται… όργια.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η ίδια, οι τρεις κόρες της και άλλες κοπέλες έχουν πληρωθεί για να χορέψουν, να κάνουν στριπτίζ ή να κάνουν σεξ με τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα, εκείνους που βρίσκονται στο… στόχαστρό της ή τους πατεράδες τους! Πολλές φορές εκείνη ήταν η υπεύθυνη για να… στείλει τα κορίτσια σε κάποιον παίκτη, κατόπιν αιτήματος της ομάδας και πληρωμής της διοίκησης.

Μάλιστα, το ζήτημα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, αφού η 43χρονη έβγαλε το δικό της βιβλίο, του οποίου τη συγγραφή έχει αναλάβει ο Ντικ Κάντι, μέσα στο οποίο περιγράφει όσα έγιναν. Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στο Amazon με τον τίτλο «Breaking Cardinal Rules: Basketball and the Escort Queen». Μεταξύ άλλων, η Πάουελ υποστηρίζει πως έχει πάρει πάνω από 10.000 ευρώ από το πανεπιστήμιο για τις υπηρεσίες που πρόσφερε!

Οι επίσημες αντιδράσεις του πανεπιστημίου δεν είναι ξεκάθαρες. Οι περισσότεροι δεν θέλουν να μιλήσουν και περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών ή δίνουν αινιγματικές απαντήσεις, αφήνοντας το έργο της δικαιοσύνης να μιλήσει μελλοντικά για τους ίδιους.

Οι έρευνες έχουν ήδη ξεκινήσει από το NCAA και μαζί τους τα κορυφαία αμερικανικά δίκτυα «ζουν» την ιστορία με τον δικό τους τρόπο.

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

http://www.defencenet.gr/

Policenet.gr © | 2025 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis