Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:27 | 16/06/2016

Μια νέα υπόθεση απασχολεί τις τελευταίες ώρες την ΕΛ.ΑΣ. μετά το μακάβριο εύρημα του νεκρού άνδρα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. 

Η ταυτότητα του νεκρού παραμένει ακόμη άγνωστη. Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι πρόκειται για άνδρα 30 με 35 ετών, ωστόσο, είναι αδύνατο να εξαχθούν περαιτέρω συμπεράσματα καθώς η σορός είναι απανθρακωμένη. 

Ο ή οι δολοφόνοι του θύματος πιθανότατα έβαλαν φωτιά στον άτυχο άνδρα και ακολούθως τον πυροβόλησαν πολλές φορές στο πρόσωπο. Η χαριστική βολή ήταν στο κεφάλι. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συνέβη το αντίθετο, δηλαδή πρώτα να πολτοποίησαν με σφαίρες το πρόσωπό του και ακολούθως να τον πυρπόλησαν. 

Η σορός του άνδρα βρέθηκε σφηνωμένη στα βράχια, ενώ σε κάποια σημεία υπάρχουν καμμένα ξερά χόρτα κάτι που ίσως συνηγορεί υπέρ του πρώτου σεναρίου με τον άνδρα να τρέχει φλεγόμενος προς τη θάλασσα και τον ή τους δολοφόνους του να τον πυροβολούν καθώς έτρεχε.  

Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. 

Σύμφωνα με την Espresso, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στρέφονται προς την κατεύθυνση του σεξουαλικού εγκλήματος, ωστόσο, αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. 



www.iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis