Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:49 | 06/10/2015

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης σε συνεργασία με τους προπονητές του Αθλητικού Συλλόγου «ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ» και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος πραγματοποίησαν το Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2015  και ώρες από 17:00΄ έως 20:00΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου το πρώτο σεμινάριο σε θέματα  «Αστυνομικής Αυτοάμυνας».

   Η εργασιακή ασφάλεια των συναδέλφων μας, αποτελεί μία από τις κυρίαρχες στοχεύσεις της Ένωσής μας. Θα έπρεπε φυσικά να αποτελεί και κυρίαρχο μέλημα της Πολιτείας καθότι «Ασφαλής αστυνομικός σημαίνει και ασφαλής πολίτης».

Δυστυχώς όμως παρά τις τόσες απώλειες ζωής και τόσους σοβαρούς τραυματισμούς, αποδεικνύεται πως το θέμα της σωστής εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης των αστυνομικών ουδέποτε απασχόλησε σοβαρά και στο μέγεθος που θα έπρεπε την συντεταγμένη Πολιτεία.

Η διοργάνωση του σεμιναρίου έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας της Ένωσής μας να αναπληρώσει το έλλειμμα αυτό, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην διασφάλιση της εργασιακής ασφάλειας των μελών μας κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και κατ' επέκταση στην ασφάλεια των πολιτών που υπηρετούμε.

Ευχαριστούμε τους κ.κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ Παναγιώτη Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος, ΜΟΥΣΧΑΚΗ Δήμητρα προπονήτρια του Αθλητικού Συλλόγου «ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ», ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευθύμιο προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου «ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ» οι οποίοι έμπρακτα στηρίζουν την προσπάθειά μας αυτή, προσφέροντας στα μέλη μας τις γνώσεις τους και την πολύτιμη εμπειρία τους σε θέματα αυτοάμυνας.

Επίσης ευχαριστούμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΓΚΡΑΝΑ Γεώργιο για την παραχώρηση της αίθουσας του Αστυνομικού Μεγάρου για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου.


                                                                               ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
            Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                    Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


       ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα                                                                    ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παναγιώτης
        6 9 7 7 5 0 0 3 7 4                                                                                     6 9 7 4 3 2 9 9 7 6


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis