Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:02 | 04/02/2022

Η διαπραγμάτευση είναι μια βασική διαδικασία της ζωής.

Διαπραγματευόμαστε από τη στιγμή που γεννιόμαστε με το κλάμα μας χωρίς ουσιαστικά να το γνωρίζουμε.

Καθημερινά καλούμαστε να διαπραγματευτούμε προκειμένου να διαχειριστούμε τα προβλήματα που ανακύπτουν σε επίπεδο οικογένειας, πελατών, υφισταμένων αλλά και στο φιλικό μας περιβάλλον.

Ποια είναι τα συστατικά τα οποία θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία; 

Η σωστή διαπραγμάτευση βοηθά στην μείωση των αρνητικών συνεπειών των συγκρούσεων και στην ανάπτυξη δημιουργικών λύσεων και εναλλακτικών, που θα μας επιτρέψουν να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας, λαμβάνοντας υπ' όψιν τους περιορισμένους πόρους που διαθέτουμε και τις συνθήκες που επιδρούν σε κάθε σχέση.

Στο σύγχρονο Management η διαπραγματευτική ικανότητα θεωρείται ως κορυφαία επιχειρηματική δεξιότητα.

Μέσα από το νέο σεμινάριο του Katalinas Life Events, παρέχονται οι βασικές γνώσεις για ανάπτυξη των δεξιοτήτων που απαιτούνται έτσι ώστε να διαπραγματευόμαστε αποτελεσματικά, να αποφεύγουμε τις συγκρούσεις και να οδηγούμαστε σε ικανοποιητικές για όλα τα μέρη λύσεις.

Ενδεικτικές ενότητες:

- Στρατηγικές των διαπραγματεύσεων.

-  Τακτική των διαπραγματεύσεων.

- Τεχνικές για συμφέρουσες συμφωνίες.

- Δεξιότητες των διαπραγματεύσεων.

- Πρακτικές που οδηγούν σε καλύτερες συνεργασίες, διατηρώντας την καλή επικοινωνία και την ομαλή σχέση με την άλλη πλευρά.

-Παράγοντες που επιδρούν στις διαπραγματεύσεις.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις πάνω στην διαπραγμάτευση, σε στελέχη επιχειρήσεων και υπευθύνους των τμημάτων HR, PR, πωλήσεων, Marketing, σε επαγγελματίες που καθημερινά διαπραγματεύονται (εμπόρους, δικηγόρους, λογιστές κ.α.), σε επαγγελματίες του κλάδου ψυχικής υγείας, ψυχολόγους, απόφοιτους κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών, φοιτητές διαφόρων ειδικοτήτων.

 

Εισηγήτρια

Παναγιώτα-Γιουλίνα Δασκαλοπούλου, Δικηγόρος LL.M. Αστικού Δικαίου ΕΚΠΑ Δικαστική - Αναλυτική Γραφολόγος Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια – Διαπραγματεύτρια - L.LMΕκτιμητικής και Επενδυτικής Ακινήτων ΟΠΑ.

Η Παναγιώτα-Γιουλίνα Δασκαλοπούλου είναι δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών με LL.M (διετές) στο Αστικό Δίκαιο. Ταυτόχρονα έχει σπουδάσει Αναλυτική & Δικαστική Γραφολογία στη Ιταλία, στη Σχολή CE.S.GRAF με έδρα την Ρώμη. Έχει πραγματοποιήσει άσκηση δίπλα στον αείμνηστο Ανδρέα-Ηλία Μιχαλόπουλο και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το έτος 2005 είναι εγγεγραμμένη πραγματογνώμονας στους καταλόγους των Πρωτοδικείων και Εισαγγελιών της Χώρας. Σήμερα συνεχίζει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο του Cambridge στο αντικείμενο της Δικαστικής Γραφολογίας.

Έχει φιλοξενηθεί σε πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, αναλύοντας θέματα επικαιρότητας, τα οποία σχετίζονται με την  Αναλυτική και Δικαστική Γραφολογία.

Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει το μονοετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις διαπραγματεύσεις (Diploma In Negotiations) και πιστοποιήθηκε ως Διαπραγματεύτρια από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τέλος, παρακολούθησε το πρόγραμμα Διαμεσολάβησης του ΕΚΠΑ και μετά από επιτυχείς γραπτές και προφορικές εξετάσεις, είναι Πιστοποιημένη Διαμεσολαβήτρια από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Επιπρόσθετα, έχει παρακολουθήσει Επιμορφωτικά προγράμματα Εγκληματολογίας και ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ καθώς και Οικονομικά για δικηγόρους (Law & Economics).

Επίσης, είναι κάτοχος LL.M. του Οικονομικού Πανεπιστημίου  του ΕΚΠΑ με αντικείμενο την Επενδυτική και Εκτιμητική Ακινήτων.

Είναι δικηγόρος παρ' Εφέταις με κύρια αντικείμενα ενασχόλησης τη Δικαστική και Αναλυτική Γραφολογία, το αστικό και ποινικό δίκαιο, το δίκαιο αλλοδαπών, καθώς και με την εξωδικαστική επίλυση διαφορών-διαμεσολάβηση.

Είναι εγγεγραμμένη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χαλκίδας και διατηρεί δικηγορικό γραφείο στη Χαλκίδα και την Αθήνα.

 

Παροχές:

  • Ολιγομελείς ομάδες, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ένα ζεστό και ομοιογενές κλίμα, το οποίο συνεισφέρει σε μία αποτελεσματική συνεργασία της ομάδας.
  • Στους συμμετέχοντες, μετά το πέρας του σεμιναρίου δίδεται υλικό σημειώσεων.
  • Βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Ημερομηνίες & ώρες διεξαγωγής

Σάββατο 16 Απριλίου 2022, 17:00 – 20:00

Κόστος:

50€

Χώρος διεξαγωγής

Katalinas Life Events– Ζωής Δρώμενα | Αιμιλίου Βεάκη 28, Περιστέρι | Δίπλα στο μετρό ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

Για πληροφορίες & κρατήσεις θέσεων

Τ: 211 11 75 845 | 6940778779

E: [email protected]

 

Στο Katalinas Life Events θέλοντας να προστατεύσουμε το προσωπικό και τους φιλοξενούμενους μας τηρούμε τα ακόλουθα:

  • Θερμομέτρηση κατά την είσοδο στον χώρο
  • Συμμόρφωση με τις ορθές πρακτικές ατομικής και αναπνευστικής υγιεινής (απολύμανση χεριών & χρήση μάσκας στον χώρο).
  • Παρέχουμε αντισηπτικά διαλύματα & υλικά για το στέγνωμα των χεριών (χειροπετσέτες μιας χρήσης)
  • Ο χώρος μας απολυμαίνεται πριν και μετά την κάθε δράση
Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis