Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:43 | 06/06/2020

Σειρά επαφών και συναντήσεων θα έχει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, συνοδευόμενος από τον Ηρακλειώτη Αρχηγό της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη, που βρίσκονται από χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να έχουν σειρά συναντήσεων από το πρωί ως και αργά το μεσημέρι. Στο επίκεντρο θα βρεθούν τα «καυτά» προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, αλλά και η τοπική κοινωνία, όπως η οπλοχρησία, οι ζωοκλοπές και η μικροπαραβατικότητα.

Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί, οπότε και θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με Διοικητές υπηρεσιών και τμημάτων της ΕΛΑΣ στην Κρήτη, με τους Αστυνομικούς Διευθυντές και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει συνάντηση με συνδικαλιστικούς φορείς της Αστυνομίας, ενώ δεν αποκλείονται και συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό. Στη 1 μμ, θα ακολουθήσει συνάντηση με τους Βουλευτές της Κρήτης, την οποία θα μπορούν να παρακολουθήσουν και οι δημοσιογράφοι.

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους από τον Υπουργό και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. θα γίνουν αμέσως μετά από την τελευταία συνάντηση, στις 2.30 το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, καθώς μέχρι και τη 1μμ οι συσκέψεις και οι επαφές θα είναι κλειστές για τον Τύπο.το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

cretapost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis