Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:25 | 18/03/2020

"Σαφάρι" σε όλη την Θεσσαλονίκη για να διαπιστωθεί εάν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και οι οίκοι ανοχής τηρούν τα μέτρα που επέβαλε η Πολιτεία και αν έχουν "κατεβάσει ρολά", στο πλαίσιο περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού, διενεργεί από το πρωί η δημοτική αστυνομία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Από τους έως τώρα ελέγχους έχει παρατηρηθεί γενικό "λουκέτο" σε καφέ, μπαρ, εστιατόρια και οίκους ανοχής της πόλης, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για θέματα δημοτικής αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη Δημήτρης Δαγκλής.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Την έλλειψη νομικού πλαισίου για την εργασία στο σεξ «ξεσκεπάζει» ο κοροναϊος


"Με αμείωτη ένταση συνεχίζουμε σήμερα τους ελέγχους για να δούμε εάν είναι κλειστά τα καταστήματα και οι οίκοι ανοχής.

Από τα έως τώρα στοιχεία της δημοτικής αστυνομίας, η εφαρμογή των μέτρων είναι καθολική", ανέφερε ο κ. Δαγκλής.

Επιπλέον, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, δημοτικοί αστυνομικοί και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ βρέθηκαν στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες να "μείνουν σπίτι".

Σύμφωνα με τον κ. Δαγκλή, περίπου 80 άτομα συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις και απομακρύνθηκαν από την παραλία, με μοναδική εξαίρεση έναν ηλικιωμένο άνδρα, που αρνήθηκε λέγοντας πως δεν τον νοιάζει...

Η δημοτική αστυνομία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες συνεχώς στους δρόμους για να ενημερώνει τους πολίτες για τα μέτρα περιορισμού του κορονοϊού και να τους απομακρύνει από τους δημόσιους χώρους, ενώ συνεχίζει την επίδοση εγγράφων και τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής κατ' οίκον σε πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν.

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis