Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 29/03/2016

Σήμερα, Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 το απόγευμα την 17:30 μ.μ., ο Ειδικός Γραμματέας της ΠΟΑΣΥ και Μέλος της Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονικής, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ, θα είναι προσκεκλημένος στη ζωντανή δημοσιογραφική τηλεοπτική εκπομπή «Εδώ Μακεδονία» της ΕΓΝΑΤIA TV για να ενημερώσει για την τωρινή κατάσταση και τα προβλήματα που υπάρχουν, σε κάθε τομέα, στην Ελληνική Αστυνομία και στους εργαζόμενους Αστυνομικούς. Συγκεκριμένα θα συζητηθούν:

– Το πολύ σοβαρό πρόβλημα του Μεταναστευτικού-Προσφυγικού και τα θέματα που ανακύπτουν για τους συναδέλφους, όπως μετακινήσεις στην Ειδομένη, αποσπάσεις, υπερεργασία Αστυνομικών, φύλαξη Κέντρων Φιλοξενίας κλπ, καθώς και τα ζητήματα που προκύπτουν με την αστυνόμευση των Νόμων της Β. Ελλάδας λόγω των μετακινήσεων Αστυνομικών.

– Τα προβλήματα της ΓΑΔΘ όπως έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής, επερχόμενη αναδιάρθρωση Υπηρεσιών Νομού Θεσσαλονίκης, παρατυπίες στα ωράρια εργασίας, εγκληματικότητα, μέτρα τάξης, ασφάλειας και τροχαίας σε εκδηλώσεις κ.α.

– Τα ειδικότερα και πολύ σοβαρα προβλήματα υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων Αστυνομικών που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία και λόγω της οικονομικής κατάστασης δεν εφαρμόζονται σε βάρος των συναδέλφων και τους κινδύνους που ανακύπτουν.

PAPADAKIS-3-612x300

Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης

‘Δίπλα στο συνάδελφο’

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis