Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:45 | 10/08/2018

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό έλαβε χώρα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Καπνεργάτη. Συγκεκριμένα, ένας Σέρβος παραθεριστής επιχείρησε να σταθμεύσει το ΙΧ αυτοκίνητό του -μαζί με την οικογένειά του, σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών- σε χώρο πολύ κοντά στην πιάτσα ταξί του ΟΤΕ,σύμφωνα με το kavalapost. gr.

[custom:google-ads]

Ένας οδηγός ταξί που βρισκόταν στο σημείο ζήτησε από τον Σέρβο να απομακρύνει το όχημά του, όμως ο τελευταίος φαίνεται να μην εξέλαβε και τόσο θετικά αυτό το αίτημα.

Mαρτυρίες κάνουν λόγο για έναν ταξιτζή που φώναζε προς τον (ανήμπορο να καταλάβει την ελληνική γλώσσα) Σέρβο διότι τον εμπόδιζε από το να κάνει όπισθεν για να στρίψει από τον κυκλικό κόμβο μπροστά από το κτίριο του ΟΤΕ. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο οδηγός ταξί φέρεται να έσπρωξε στο όχημά του τον Σέρβο οδηγό.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σέρβος -αφού μετακίνησε το αυτοκίνητό του λίγα μέτρα πιο μακριά, σταθμεύοντάς το μπροστά από ένα αρτοπωλείο της περιοχής-, μετέβη σε παρακείμενο κατάστημα, από το οποίο και προμηθεύτηκε ένα σφυρί! Στη συνέχεια, όντας σε έξαλλη κατάσταση, επιτέθηκε στον οδηγό ταξί, χτυπώντας τον με το σφυρί στο χέρι, ενώ παράλληλα χτύπησε και το ταξί του.

Αμέσως μετά, ο Σέρβος προσπάθησε να διαφύγει, όμως ακινητοποιήθηκε από συναδέλφους του θύματος. Λίγα λεπτά αργότερα κατέφτασε στο σημείο ένα περιπολικό της αστυνομίας, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον Σέρβο.

www.thestival.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis