Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ρόδο
17:00 | 26/09/2022

Συνελήφθη σήμερα (Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, ένας αλλοδαπός βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Επιπρόσθετα, για την ίδια υπόθεση ταυτοποιήθηκε και κατηγορείται ένας ημεδαπός ως αποστολέας δέματος με ναρκωτικές ουσίες.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στο πλαίσιο τακτικών-στοχευμένων ελέγχων από κλιμάκιο αστυνομικών, με συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε σε μεταφορική εταιρία ύποπτο δέμα και το οποίο άμεσα τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση.

Όταν ο αλλοδαπός μετέβη στην μεταφορική εταιρία και παρέλαβε το δέμα, αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση επενέβησαν και τον ακινητοποίησαν.

Κατά το έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το δέμα αφορούσε φούρνο μικροκυμάτων μέσα στον οποίο υπήρχαν επιμελώς κρυμμένες οκτώ συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και τεσσάρων γραμμαρίων.

Επίσης, στην κατοχή του δράστη, καθώς και σε έρευνα που ακλούθησε στη κατοικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν παραστατικό παραλαβής, ζυγαριά ακριβείας, δυο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 2.050 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis