Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:13 | 02/10/2015

Μπορεί να μην καταγραφηκαν σκηνές έντασης όπως αυτές τις "προκάτ" που είδαμε ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου πέρσι στην πλατεία Εξαρχείων με το περιβόητο πλέον "σκετσάκι" η κλοπή των νερών από αστυνομικούς των ΜΑΤ, όμως απ' ότι φαίνεται η σκηνοθεσία υπήρξε.

Σύμφωνα τουλάχιστον με οσα υποστηρίζουν μιλώντας στο bloko.gr αστυνομικοί των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ, το ριμέικ πήγε να επαναληφθεί χθες κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η περιπετειώδης κι εν μέσω εντάσεων διαδικασία επιβίνασης των μεταναστών σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ, εξαιτίας της άρνησης ιδιοκτήτη περιπτέρου να δώσει το πακέτο τσιγάρων που του ζήτησε ν' αγοράσει μέλος διμοιρίας.

Ο αστυνομικός φέρεται ότι διαμαρτυρήθηκε έντονα, αλλά παρενέβησαν συνάδελφοι του που όπως υποστηρίζεται είχαν "καεί" από πέρσι στο χυλό. Ενημερώθηκε ο επικεφαλής, καθώς ζητήθηκε η σύλληψη του ιδοκτήτη του περιπτέρου κι αυτός με τη σειρά ζήτησε οδηγίες από τους αξιωμαυικούς στο κέντρο επιχειρήσεων, που με τη σειρά τους ζήτησαν να θεωρηθεί το επεισόδιο λήξαν για να μην δημιουργηθεί ή για να μη  αναθερμανθεί καμία εστία έντασης και να επωφεληθούν οι σκηνοθέτες μιας οποιασδήποτε προέλευσης προβοκάτσιας.

http://www.bloko.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis