Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:10 | 02/04/2020

Σε μία μάλλον ασυνήθιστη κίνηση προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, δίνοντας εντολή για μαζική αποστολή sms στα κινητά τηλέφωνα των γυναικών  και αντρών της ΕΛ.ΑΣ.

Ένα μήνυμα που είχε στόχο να εμψυχώσει το προσωπικό της Αστυνομίας που μετά τον Έβρο βρίσκεται και πάλι στην πρώτη γραμμή μίας άλλης «μάχης», ώστε να διασφαλιστεί ότι τηρούνται τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Εκτελείτε το καθήκον σας με αυταπάρνηση. Βοηθάτε τους πολίτες, στηρίζετε την κοινωνία. Γι’ αυτό τιμάτε τη στολή σας. Σας ευχαριστώ όλες και όλους. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπουργός», έγραφε το μήνυμα που απεστάλη με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Αστυνομικοί αναφέρουν ότι δεν θυμούνται ποτέ στο παρελθόν να έχει συμβεί κάτι ανάλογο από προκάτοχο του κ. Χρυσοχοΐδη. Βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνηση αυτή προκάλεσε ποικίλα σχόλια στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ.

Υπήρχαν αρκετοί που σχολίασαν θετικά το sms του υπουργού, λέγοντας ότι σε μία δύσκολη περίοδο επιχείρησε να δείξει ότι είναι δίπλα στο προσωπικό και ότι αποτελεί προάγγελο θετικών εξελίξεων.

Κάποιοι άλλοι, βέβαια, «είδαν» αρνητικά τη συγκεκριμένη κίνηση, σχολιάζοντας ότι οι Έλληνες αστυνομικοί αξίζουν κάτι παραπάνω, αναφερόμενοι προφανώς στο έκτακτο δώρο Πάσχα που θα πάρει το υγειονομικό προσωπικό και τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας.

Πιο συγκεκριμένα, έκαναν λόγο για «αντιπερισπασμό» απέναντι στα αιτήματα που είχαν υποβληθεί το τελευταίο διάστημα για έμπρακτη αναγνώριση της προσπάθειας που έγινε από το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. στη μάχη με την εγκληματικότητα, στον Έβρο, όσο και στην τήρηση των μέτρων για την πανδημία.

Πηγή: ethnos.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κορονοϊός: Ανησυχία για τα μέτρα προστασίας, από τους αστυνομικούς που εκτελούν υπηρεσία στα ΚΥΤ και ΠΡΟΚΕΚΑ του Ανατολικού Αιγαίου


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis