Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:59 | 05/09/2018

Ήταν πέντε το πρωί Τετάρτης όταν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στο κέντρο της Αθήνας έλαβαν κλήση για περιστατικό σε ξενοδοχείο στην οδό Βερανζέρου.

Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στο δωμάτιο, όπου βρισκόταν 47χρονος μαζί με τη σύντροφό του. Την κλήση στην Αστυνομία την είχε κάνει η σύντροφος του 47χρονου από τη Σπάρτη, αναφέροντας ότι ο άνδρας βρίσκεται εκτός εαυτού και σπάει ότι βρίσκει μπροστά του.

[custom:google-ads]

Αστυνομικοί με γνώση του περιστατικού περιγράφουν στη huffingtonpost.gr όλα όσα έγιναν στο δωμάτιο:  «Ο ογκώδης άνδρας ήταν σε κατάσταση αμόκ. Δεν υπάκουε στις εντολές των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ. και πετούσε αντικείμενα σε βάρος των αστυνομικών. Επίσης, χτυπούσε το κεφάλι στο έδαφος ενώ ήταν ξαπλωμένος κάτω κατά την προσπάθεια να του περαστούν χειροπέδες. Χτύπησε με δύναμη με τα χέρια του τους αστυνομικούς όταν προσπάθησαν να τον συλλάβουν. Για να ακινητοποιηθεί έγιναν λαβές από την πλευρά των αστυνομικών. Πριν φτάσει η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. είχε κάνει γυαλιά καρφιά το δωμάτιο. Γι’ αυτό και η σύντροφός του είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόθεν έσχες 2018: Προθεσμία και διαδικασία υποβολής


Μετά το περιστατικό, που έγινε στις 5.00 το πρωί, οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. πήγαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με γδαρσίματα και μώλωπες.

 

Ο 47χρονος οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ομονοίας όπου περίπου στις 9.00 το πρωί κατέληξε. Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή είπε στους αστυνομικούς ότι δεν νιώθει καλά. Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, που δεν πρόλαβε να φτάσει στο Τμήμα πριν πεθάνει ο άνδρας.

Φως στα αίτια του θανάτου θα δώσει ο ιατροδικαστής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος ήταν χρήστης ναρκωτικών, κάτι που ήταν σε γνώση της συντρόφου του. 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis