Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:45 | 30/03/2017
Γιγαντιαίος πύθωνας, μήκους 7 μέτρων, κατάπιε ένα άνδρα ολόκληρο σε ένα απομακρυσμένο χωριό στο δυτικό Σουλαουέζι της Ινδονησίας.
 
Ο 25χρονος Άκμπαρ Σαλουμπίρο, αγνοούνταν από το βράδυ της Κυριακής, μετά την αναχώρησή του για συγκομιδή καρπών φοίνικα. Ανήσυχοι κάτοικοι του χωριού και συγγενείς βρήκαν το επόμενο βράδυ, έναν τεράστιο πύθωνα στην πίσω αυλή του σπιτιού του.
 
Το άψυχο σώμα του Άκμπαρ βρέθηκε μέσα στην κοιλιά του πύθωνα, αφού την άνοιξαν με ένα μεγάλο κυνηγητικό μαχαίρι 45 εκατοστών. Η σύζυγος του άτυχου άνδρα, ανακάλυψε τι είχε συμβεί, μόνο όταν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν τα σχετικά βίντεο και φωτογραφίες, καθώς η ίδια δεν βρισκόταν στο σπίτι.
 
«Περίοικοι άκουσαν ουρλιαχτά από το φοινικόδασος τη νύχτα πριν βρεθεί ο Άκμπαρ στο στομάχι του φιδιού» ανέφερε ο γραμματέας του χωριού. Όταν το φίδι αιχμαλωτίστηκε, οι κάτοικοι κατάλαβαν αμέσως πως μέσα στην κοιλιά του βρισκόταν ο Άκμπαρ, καθώς μπορούσαν να ξεχωρίσουν ακόμη και τις μπότες του.
 
Ο δικτυωτός πύθωνας ανήκει στα φίδια συσφιγκτήρες, που στραγγαλίζουν τα θύματά τους πριν τα καταπιούν ολόκληρα. Φθάνει σε μήκος μέχρι τα δέκα μέτρα και σε βάρος μέχρι τα 120 κιλά.

Διαβάστε περισσότερα στο tovima.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis