Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:01 | 22/10/2016

Η γνωστή Αμερικανίδα πρωταθλήτρια γυναικών στη σκοποβολή IPSC, Julie Golob, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας (JulieGolob.com) που διατηρεί φροντίζει να μοιράζεται συμβουλές και μυστικά βγαλμένα από την πολυετή εμπειρία της στο χώρο της σκοποβολής.

Παροτρύνει τους σκοπευτές να διατηρούν και τα δύο μάτια ανοιχτά κατά τη διάρκεια των βολών, καθώς παραδέχεται ότι υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα ιδιαίτερα με τα λειόκανα και τα πιστόλια.

Μπορεί να αποτελεί πρόκληση για τους περισσότερους μια και η αστραπιαία αντίδραση των ματιών δύσκολα μπορεί να ελεγχθεί.

Η εξάσκηση είναι προτιμότερο να γίνει κατά τη διάρκεια της ξηράς προπόνησης αναζητώντας τα σκοπευτικά με τα δύο μάτια ανοιχτά. Ξεκινήστε με το όπλο χαμηλά και τα μάτια να κοιτάνε τον στόχο.

Φέρτε το όπλο σε σημείο ώστε τα μάτια να ευθυγραμμιστούν με τα σκοπευτικά και αναζητήστε τη σωστή εικόνα επί του στόχου. Η επανάληψη θα βοηθήσει την εκπαίδευσή σας ώστε να κρατάτε τα δύο μάτια ανοιχτά ακόμα και όταν μεταβείτε από τη ξηρά προπόνηση σε αληθινά πυρά.

Πηγή: www.shooters.gr 

 

Ε23 D. KOPELAKIS

Δείτε φακούς υψηλής απόδοσης για κάθε επιχειρησιακή ανάγκη

Διαβάστε όλα τα άρθρα από την κατηγορία  ΟΠΛΑ

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis