Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:59 | 06/12/2018

Η Π. Ρούπα, αναφερόμενη στην  5η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα για την απόπειρα απόδρασης του Ν. Μαζιώτη & άλλων κρατουμένων που επιχείρησε με ελικόπτερο, μέσω ανάρτησης που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου  athens.indymedia.org, σημειώνει τα εξής:

 

[custom:google-ads]

 

''Στο δικαστήριο αυτό θα έπρεπε να δικάζομαι μόνη μου.

Η κατηγορία περί ηθικής αυτουργίας που προσάπτεται στον Ν. Μαζιώτη και στους υπόλοιπους κατηγορούμενους είναι γελοία αφού συνυπάρχει με την κατηγορία της ‘‘διεύθυνσης τρομοκρατικής οργάνωσης’’ με την οποία έρχομαι για μια ακόμη φορά αντιμέτωπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προστασία προσωπικών δεδομένων και δημοσίευση στοιχείων και φωτογραφιών κατηγορουμένων

Πέραν δηλαδή του άτοπου και άστοχου της απόπειρας των δικαστικών αρχών να προσάψουν σε άλλους την ευθύνη για την απόφασή μου να επιχειρήσω την απόδραση, γεγονός που είναι εντελώς ασυμβίβαστο με τα πολιτικά και προσωπικά χαρακτηριστικά μου, είναι πράγματι, αστείο να επικαλείται το κατηγορητήριο ‘‘ηθικό αυτουργό’’ για την ‘‘διευθύντρια’’.

Η αγωνία για ‘‘φούσκωμα’’ των κατηγορητηρίων, έχει φθάσει δικαστές και εισαγγελείς σε σημείο να συντάσσουν κατηγορητήρια – ιλαροτραγωδίες .....''

Στο ίδιο δικαστήριο θα εκδικαστεί η απαλλοτρίωση της τράπεζας Πειραιώς στο νοσοκομείο ‘‘Σωτηρία’’ την οποία ανέλαβα με το κείμενο που είχα αναλάβει την ευθύνη για την απόπειρα απόδρασης.

Επίσης, θα εκδικαστεί η απαλλοτρίωση της Εθνικής τράπεζας στην Μαλεσίνα Φθιώτιδας, μία από τις τέσσερις απαλλοτριώσεις που έχουμε αναλάβει ως Επαναστατικός Αγώνας με δημόσιο κείμενο.

[custom:google-ads]

Εννοείται πως θα υπερασπιστώ τις παραπάνω ενέργειες μέσα στο δικαστήριο, θα υπερασπιστώ την πρακτική της απαλλοτρίωσης του τραπεζικού κεφαλαίου για τον αγώνα.

Θα υπερασπιστώ σε όλο της το φάσμα την επιλογή ζωής και αγώνα που έκανα δρώντας στα πλαίσια του Επαναστατικού Αγώνα''

(πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Κουκουλοφόροι έσπασαν με βαριοπούλες πεζοδρόμια στην Κοραή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis