Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:09 | 10/12/2021

Είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις τοπικές διωκτικές Αρχές, με την εμπλοκή του, στην υπόθεση των «κυκλώματων της νύχτας» και το τελευταίο διάστημα, όπως πληροφορείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», είχε τεθεί υπό τη διακριτική παρακολούθηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Aστυνομικός έφυγε από τη ζωή - Πένθος στην οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ.


Το απόγευμα της Πέμπτης, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών τον «περίμεναν» έξω από το σπίτι του στο Ρίο. Την κατάλληλη στιγμή οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν ακινητοποιώντας και συλλαμβάνοντας τον 42χρονο πατρινό, στην κατοχή του οποίου, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές της «Π», βρέθηκαν περίπου 100 γραμμάρια κοκαΐνης και 157 γραμμάρια κάνναβης, ένα πιστόλι, 65 σφαίρες και σημαντικό χρηματικό ποσό.

Μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Πατρών και σε βάρος του επρόκειτο να σχηματισθεί κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται, ότι πρόκειται για το πρόσωπο που κατά την καταδρομική έφοδο ένοπλων αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αρχές Ιουλίου, σε νυχτερινά παραλιακά μαγαζιά της Πάτρας, ήταν εκ των βασικών ατόμων που αναζητούνταν και μάλιστα οι ένστολοι επέστρεψαν για δεύτερη φορά σε κατάστημα προκειμένου να τον εντοπίσουν.

Σήμερα ο 42χρονος, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Η ΕΛ.ΑΣ. σε σημερινή ανακοίνωσή της σημειώνει για την υπόθεση: «Συνελήφθη, χθες, το απόγευμα, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων, που συνέλεξαν κατά τις έρευνές τους, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

• 97 γραμμάρια κοκαΐνης,
• 157 γραμμάρια κάνναβης,
• Ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 12 φυσίγγια των 9mm,
• 55 φυσίγγια των 9mm,
• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
• ένα κινητό τηλέφωνο,
• (2.070) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών».

Πηγή: pelop.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis