Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:01 | 04/02/2022

Επί 45 ολόκληρα λεπτά, διαπραγματευτής της Αστυνομίας, βρισκόταν κάτω από την βροχή, στην ταράτσα του 5οροφου κτιρίου της νέας πτέρυγας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», προσπαθώντας να πείσει την γυναίκα που απειλούσε να πέσει στο κενό, να αλλάξει γνώμη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, το έργο του διαπραγματευτή, ήταν δύσκολο καθώς όπως προέκυψε επρόκειτο για μία γυναίκα , Ρομά, η οποία ήταν ψυχικά ασταθής. Ο ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. όλη την ώρα που βρισκόταν στην ταράτσα του νοσοκομείου κατάφερνε να κερδίζει την εμπιστοσύνη της.

Κατά την διάρκεια των 45 λεπτών, ο διαπραγματευτής προσπαθούσε να εντοπίσει ένα σημείο έτσι ώστε να την κάνει να οπισθοχωρήσει από την άκρη του περβαζιού που είχε ανέβει. Η ίδια έλεγε συνεχώς ασυναρτησίες με αποτέλεσμα να μην είναι ακόμα γνωστό τι είναι αυτό που την οδήγησε να απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

Τελικά όταν ο διαπραγματευτής κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, πείθοντας την να κάνει πίσω, εκείνη λιποθύμησε στα χέρια του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μπακογιάννης για Ρουβίκωνα: Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει – ΦΩΤΟ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis