Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:19 | 17/07/2022

Ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας σε 51χρονο πυροσβέστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος φέρεται ότι προέβη σε αυτή την ενέργεια κατά της 13χρονης ανήλικης κόρης φίλου του και συναδέλφου του.

Διαβάστε επίσης

Ο φερόμενος δράστης οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτοφώρου, ο οποίος του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθεί από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Τρίτη.

Σημειώνεται ότι ο 51χρονος έχει τεθεί σε προσωρινή διαθεσιμότητα από το Σώμα.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφ.«Πατρίς» με βάση τα όσα έχουν καταγγελθεί από την πλευρά του 48χρονου πατέρα της 13χρονης, το μεσημέρι της Παρασκευής ο 51χρονος την ώρα που απουσίαζαν τα μέλη της οικογένειάς του από το σπίτι , φέρεται να οδήγησε την ανήλικη κόρη του συναδέλφου στο υπόγειο. Εκεί , όπως αναφέρεται βάσει πληροφοριών στην καταγγελία, αποπειράθηκε να την βιάσει. Το γεγονός όμως ότι τα μέλη της οικογένειας του επέστρεψαν πίσω στο σπίτι, φαίνεται πως είναι ο λόγος, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα που τον οδήγησαν να ματαιώσει τα σχέδια του. Η 13χρονη ενημέρωσε άμεσα τον πατέρα της, ο οποίος πήρε το παιδί του από το σπίτι του φίλου και συνάδελφου και άμεσα μετέβη στην Αστυνομία όπου κατήγγειλε το γεγονός. Η 13χρονη μετά την καταγγελία οδηγήθηκε στην Πάτρα όπου εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της.

Την υπόθεση εξετάζουν με πολύ προσοχή οι αρχές ενώ όπως έγινε γνωστό καταγγέλλων και φερόμενος ως δράστης είναι φίλοι και συνάδελφοι χρόνια. Ανάμεσά τους είχε αναπτυχθεί σχέση εμπιστοσύνης ώστε να μπορεί να φιλοξενηθεί η κόρη του 48χρονου στο σπίτι του 51χρονου όταν παρίστατο ανάγκη. Το γεγονός λοιπόν ότι η μητέρα της 13χρονης να κάνει εγχείρηση οδήγησε τους γονείς της στην ανάγκη να την αφήσουν στο σπίτι του φίλου τους.

Καθαριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης θα παίξει η γνωμάτευση του παιδοψυχολόγου που θα φθάσει στα χέρια του εισαγγελέα και του ανακριτή.

Όπως λένε πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης δεν αποδέχεται τις κατηγορίες, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κρεστένων αφού έγινε σε περιοχή που έχει την ευθύνη της αστυνόμευσης της.

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis