Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:28 | 01/07/2016

Ένα ακόμα πολύ δύσκολο περιστατικό χρειάστηκε να διαχειριστούν οι Αστυνομικοί μας, που απέδειξαν για ακόμα μια φορά την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο Έλληνες, 34 ετών, που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπής και ληστείας κατά συναυτουργία, πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί όπλων, βρίσκονται "στα χέρια" της ΕΛ.ΑΣ..

Οι δύο συγκεκριμένοι δράστες μπήκαν σε κατάστημα σούπερ μάρκετ σε περιοχή της Αττικής και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό

Ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη, με τους δράστες να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματίσουν κάποιον.

Τελικά, η αστυνομία συνέλαβε αρχικά τον έναν εκ των δραστών, ενώ μετά από λίγη ώρα συνελήφθη και ο δεύτερος από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Όπως προέκυψε  τις εργαστηριακές εξετάσεις, οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο ταυτοποιήθηκαν με εκείνους που είχαν βρεθεί σε άλλη περίπτωση ληστείας σούπερ μάρκετ, τον Μάρτιο του 2016.

Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξετάζεται η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες περιπτώσεις ληστειών σε περιοχές της πρωτεύουσας, ενώ αναζητείται ακόμη ένας συνεργός τους.

Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5.135 ευρώ, δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων, πιστόλι με δύο γεμιστήρες και 25 φυσίγγια, και ένα ΙΧ αυτοκίνητο, τύπου τζιπ, μέσα στο οποίο βρέθηκαν ένα μαχαίρι, με ξύλινη λαβή και ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis