Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:46 | 24/02/2015

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό άγνωστου ενόπλου που πυροβόλησε πιθανόν με καραμπίνα εναντίον αντρών του Αστυνομικού Τμήματος Ολυμπιακού Χωριού και τραυμάτισε έναν εξ αυτών στο πρόσωπο.

Το περιστατικό συνέβη περίπου 20 λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα επί της οδού Φιλιππιάδος στο Ζεφύρι, όταν το πλήρωμα του περιπολικού σταμάτησε τους επιβαίνοντες ενός αυτοκινήτου που κρίθηκαν ύποπτοι για έλεγχο. Εκείνη τη στιγμή, άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης βγήκε μάλλον από παρακείμενη βεράντα και πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών και κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα τα σκάγια να βρουν στο πρόσωπο των έναν από τους δύο αστυνομικούς.

Στο περιστατικό δεν είχαν εμπλοκή οι επιβαίνοντες στο ελεγχόμενο όχημα, ενώ αυτή την στιγμή μεταφέρεται εσπευσμένα στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 ο τραυματίας αστυνομικός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα έχει τις αισθήσεις του, ενώ στην περιοχή στέλνονται ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις για να πραγματοποιηθεί επιχείρηση εντοπισμού του δράστη.

http://news247.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis