Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΠΥΓΜΑΧΙΑ
23:44 | 25/09/2022

Πιο πιθανό από ποτέ μοιάζει πλέον το ενδεχόμενο οριστικής αποβολής του αθλήματος της πυγμαχίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Ουμάρ Κρέμλεφ, έπεισε τα μέλη της να καταψηφίσουν το ενδεχόμενο νέο εκλογών, εκνευρίζοντας τη ΔΟΕ.

Η γενική συνέλευση της παγκόσμιας ομοσπονδίας πυγμαχίας έγινε στην Κωνσταντινούπολη και το βασικό θέμα συζήτησης ήταν το αν θα προκηρυχθούν ή όχι νέες εκλογές. Κάτι που δεν επιθυμούσε ο νυν πρόεδρος, ο Ρώσος Ουμάρ Κρέμλεφ, καταφέρνοντας να πείσει την πλειοψηφία των μελών να καταψηφίσουν.

Διαβάστε επίσης

Συγκεκριμένα, 106 μέλη της παγκόσμιας ομοσπονδίας ψήφισαν κατά της διεξαγωγής εκλογών και μόλις 36 υπέρ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, παρά το γεγονός ότι η ΔΟΕ απαιτούσε και απαιτεί κάτι τέτοιο. Έτσι, όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, το ενδεχόμενο οριστικής αποβολής του αθλήματος της πυγμαχίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πιο πιθανό από ποτέ.

Προς εκεί, άλλωστε, ωθεί τα πράγματα όχι μόνο η μη διεξαγωγή εκλογών στην παγκόσμια ομοσπονδία αλλά και η αποβολή της ουκρανικής ομοσπονδίας από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

«Η ΔΟΕ είναι βαθιά ανήσυχη με τις τελευταίες εξελίξεις. Το ότι δεν έγιναν εκλογές, αλλά μόνο ψηφοφορία για να να μην πραγματοποιηθούν, συν το γεγονός ότι απέβαλαν την Ουκρανική ομοσπονδία, δείχνει την χαοτική κατάσταση που επικρατεί», ανέφερε στέλεχος της.

Πηγή:  newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis