Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
11:39 | 12/08/2022

Με δάκρυα στα μάτια και χειροκροτήματα,  υποδέχτηκαν την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, να αφεθεί ελεύθερος ο αστυνομικός που στην θέα 30 παράτυπων μεταναστών και διακινητών έριξε προειδοποιητικά πυρά στο αέρα, τραυματίζοντας, χωρίς πρόθεση, δυο παράτυπους μετανάστες.

Αστυνομικές πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το L&O, κάνουν λόγο για ένα πρότυπου αστυνομικού, επαγγελματία και ανθρώπου, με σεβασμό για το σώμα και ακέραιο χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε το L&O, ο συγκεκριμένος αστυνομικός, ηλικίας 50 ετών και πατέρας δυο παιδιών,  που ενεπλάκη στο συμβάν, έχει παλέψει κατά το παρελθόν με επικίνδυνους διακινητές, προτάσσοντας την ίδια του την ζωή για την αστυνομία και το κοινό καλό.

Ο αστυνομικός πυροβόλησε για εκφοβισμό αλλά και για άμυνα, καθώς όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, «όταν είδε 30 άτομα να βγαίνουν από το φορτηγό, δεν γνώριζε τις προθέσεις τους, έπραξε όπως ο κάθε ένας από εμάς, αν βρισκόμασταν στην θέση του. Σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει κάποιο από τα άτομα, άλλωστε τα τραύματα των μεταναστών, ήταν ελαφριά ενδεικτικό είναι το γεγονός που τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εξήλθαν από το νοσοκομείο».

Στο πλευρό του «αγαθού γίγαντα» όπως τον χαρακτηρίζουν, είναι όλοι οι συνάδελφοί του που γνωρίζουν τον χαρακτήρα και το έργο του και αυτό που περιμένουν, είναι να επιστρέψει ξανά στην υπηρεσία του και να συνεχίσει να δίνει μάχες για την πάταξη της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας, όπως μια ζωή κάνει.

Πηγή:  lawandorder.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis