Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:32 | 23/01/2022

Μεταξύ των ειδήσεων που ξεχώρισαν από την εβδομάδα που πέρασε, είναι και η προταση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Αττικής, η οποία με έγγραφο της προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη  Κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο , ζητάει να επεκταθεί το αφορολόγητο  στα επιδόματα που λαμβάνουν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στις Υ.Α.Τ  και  Υ.ΜΕ.Τ, στο Τ.Ε.Ε.Μ και στην Ε.Κ.Α.Μ. καθώς και στην αμοιβή που λαμβάνει το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού για την εργασία του πέραν του πενθημέρου και της νυχτερινής εργασίας. 

Όπως χαρακτηριστικά επίσημαίνει η ανακοίνωση των Αξιωματικών Αττικής, μια τέτοια πρωτοβουλία θα αποτελούσε ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της αδιαμφισβήτητης τεράστιας προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας στην κοινωνία μας (δείτε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση).

Υπενθυμίζουμε ότι πριν την ανωτέρω πρόταση είχαν προηγηθεί δηλώσεις του Πρωθυπουργού για επικείμενη απαλλαγή από όλους τους φόρους για τα  πτητικά και καταδυτικά επιδόματα που αφορούν πτήσεις, επιχειρήσεις αλεξιπτωτιστών, υποβρυχίων, υποβρύχιες καταστροφές. Το εν λόγω μέτρο θα αφορά επιδόματα στελεχών που υπηρετούν σε Ένοπλες Δυνάμεις, ΕΛ.ΑΣ, Πυροσβεστική και το Λιμενικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σεμινάριο: "Δικαστική Ψυχολογία – Ερμηνείες της εγκληματικής συμπεριφοράς" - Έκπτωση 25% για όλους τους αναγνώστες του Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis