Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Α
12:19 | 01/06/2022

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ για κατάταξη στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων οι επιλαχόντες υποψήφιοι του διαγωνισμού Κατάταξης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών - γυναικών) έτους 2019, με εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης:

Οι  επιλαχόντες πρέπει να παρουσιασθούν για κατάταξη στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά, Πύλη Φ1, επί της Λεωφόρου Παλάσκα, την 08 η Ιουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00, φέροντας μαζί τους, τα ακόλουθα απαιτούμενα δικαιολογητικά κατάταξης:

α. Την αστυνομική τους ταυτότητα.

β. Πιστοποιητικό της Εισαγγελικής Αρχής του τόπου κατοικίας τους ότι δεν διώκονται ως φυγόποινοι, φυγόδικοι που να έχει εκδοθεί τρεις (3) μήνες το πολύ πριν από την ημερομηνία υποβολής.

γ. Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν ότι δεν διώκονται ως φυγόποινοι, φυγόδικοι από εκτός του τόπου κατοικίας τους Εισαγγελική Αρχή της Χώρας και ούτε έχουν παραπεμφθεί σε δίκη, ούτε έχει ασκηθεί σε βάρος τους ποινική δίωξη.

Επιπρόσθετα, επισημαίνεται ότι, θα πρέπει να προσκομίσουν κατά την κατάταξή τους:

− είτε βεβαίωση αρνητικού (-) PCR COVID-19 test, που θα έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 72 ώρες πριν την ημέρα παρουσίασής τους,

− είτε βεβαίωση αρνητικής (-) εξέτασης ταχείας ανίχνευσης (rapid test) αντιγόνου COVID-19 που θα έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 48 ώρες πριν την ημέρα παρουσίασής τους,

Σε περίπτωση θετικού (+) PCR ή Rapid COVID-19 test, να επικοινωνούν με τη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (τηλ.: 2105531796, 2105531797) για λήψη οδηγιών.

Η Σχολή εντέλλεται όπως μεριμνήσει για τη συγκέντρωση και τον έλεγχο των ως άνω δικαιολογητικών, για τις ενέργειες αυτεπάγγελτης αναζήτησης και ελέγχου των πρόσθετων δικαιολογητικών κατάταξης (αντίγραφο ποινικού μητρώου, πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης, πιστοποιητικό πρωτοδικείου), καθώς και τις λοιπές ενέργειές της που καθορίζονται στην ισχύουσα νομοθεσία.

Δειτε αναλυτικά ΕΔΩ όλα τα ονόματα

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis