Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:39 | 19/08/2022

Οι επιτυχόντες-επιτυχούσες των πανελλαδικών εξετάσεων του 2022 καλούνται να παρουσιαστούν στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής(ΣΑΝ)(Στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΑ», Βύρωνας τηλ.: 210-7675603), την 5η Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00.

Οι καλούμενοι-ες για κατάταξη στη Σχολή θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στη σχετική Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών.

Διαβάστε επίσης

Οι επιτυχόντες-ουσες θα πρέπει να συμμορφωθούν για την εφαρμογή των αντίστοιχων μέτρων και οδηγιών για την αποφυγή διασποράς της covid-19, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας καθοριζόμενα από την πολιτεία την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Λεπτομέρειες επί τούτου να ζητηθούν από τους επιτυχόντες απευθείας από τη Σχολή, όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση που αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια.

Σε περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων, λόγω μη προσέλευσης των εισακτέων που περιλαμβάνονται στους πίνακες της πρόσκλησης ή λόγω παραίτησης, ή απομάκρυνσης, ή αποχώρησής τους από την σχολή για οποιονδήποτε λόγο, εισάγονται επιλαχόντες με τη διαδικασία που ορίζει ο Ν. 4361/1 Φεβ 16 (ΦΕΚ Α΄ 10) και η σχολή καθίσταται υπεύθυνη για την πρόσκληση και κατάταξη των αντίστοιχων επιλαχόντων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis