Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:39 | 20/02/2022

Συναγερμός σήμανε χθες στην περιοχή των Αλυκών. Ολόκληρη γειτονιά σηκώθηκε κυριολεκτικά στο πόδι, εξαιτίας της παρουσίας ενισχυμένης αστυνομικής δύναμης, που σε κλάσματα δευτερολέπτου έκλεινε τον δρόμο, ώστε κανείς να μην έχει πρόσβαση μπροστά από συγκεκριμένο ακίνητο.

Δεν επρόκειτο όμως για οποιοδήποτε ακίνητο, αλλά για βίλα πολυτελείας, η οποία έχει απασχολήσει το πανελλήνιο, καθώς πρόκειται για το σπίτι χλιδής, το οποίο έχει αποτελέσει στόχο εκτεταμένου αστυνομικού ελέγχου κατά το πρόσφατο παρελθόν σχετικά με μεγάλη υπόθεση λαθρεμπορίας.

Συγκεκριμένα χθες νωρίς το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις μηχανές με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς και δύο περιπολικά αφίχθησαν στο σημείο, δημιουργώντας «κλοιό» γύρω από τη βίλα.

Δεν ήταν η πρώτη φορά, που ισχυρή δύναμη της αστυνομίας μεταβαίνει στο ίδιο σημείο. Το συγκεκριμένο ακίνητο έχει δεχθεί αστυνομική και δικαστική έρευνα, όταν οι διωκτικές αρχές ξεσκέπαζαν, αξιολογώντας μια σειρά από στοιχεία, υπόθεση που είχε προκαλέσει πάταγο, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ωστόσο, χθες η μεγάλη αστυνομική δύναμη δεν μετέβη στη βίλα για έλεγχο, σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά για την επίδοση – κοινοποίηση έξωσης των ενοίκων της βίλας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας –συνηθίζεται συχνά να αιτείται συνδρομής δικαστικός επιμελητής κυρίως στις περιπτώσεις που δημιουργείται ή θεωρείται ότι υπάρχει η πιθανότητα πρόκλησης επεισοδίου- ωστόσο έως χθες τουλάχιστον παρέμενε αδιευκρίνιστο για ποιον λόγο κρίθηκε αναγκαία η άφιξη στο σημείο τόσο ισχυρής αστυνομικής δύναμης: δύο περιπολικών και τεσσάρων αστυνομικών μηχανών, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές.

Η ισχυρή αστυνομική δύναμη παρέμεινε αρκετή ώρα στον χώρο και συγκεκριμένα από τις 12 το μεσημέρι και για τουλάχιστον δύο ώρες.

Στη συγκεκριμένη βίλα, της χλιδής, έχουν γίνει στο παρελθόν πάρτι χιλιάδων ευρώ, ενώ οι υποδομές παραπέμπουν σε «φρούριο».

Αυτό που πρέπει να καταγραφεί είναι ότι από χθες η βίλα έχει σφραγιστεί. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν. Οι ένοικοί της απομακρύνθηκαν, αφού πρόλαβαν πρώτα να πάρουν μαζί τους κάποια προσωπικά τους είδη.

Επιπρόσθετα ερωτήματα που προκλήθηκαν σε όσους πληροφορήθηκαν την έξωση από την πολυτελέστατη βίλα, με τεράστιους χώρους, κήπους και πισίνα, είναι τι συνέβη ώστε να λάβει έξωση ένας ιδιαίτερα εύρωστος μέχρι τώρα ενοικιαστής.

Ανθρωποι της αγοράς που ρωτήθηκαν από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ υπογράμμιζαν ότι στις διαδικασίες έξωσης ή κατάσχεσης, ο δικαστικός επιμελητής έχει το δικαίωμα να ζητήσει η διαδικασία να γίνει παρουσία της Αστυνομίας.

Υπογράμμιζαν, όμως, όλοι ότι την έκπληξή τους, ως προς τον αριθμό των ένστολων που κλήθηκαν και μετέβησαν στο συγκεκριμένο συμβάν.

Πηγή:  taxydromos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis