Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:33 | 16/06/2016

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη, με πρωτοβουλία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, παρουσία του Γ.Γ. του Υπουργείου, κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, οι βουλευτές έθεσαν, σε συνέχεια σχετικού Υπομνήματος που είχαν υποβάλει, το πρόβλημα της στελέχωσηςτων ΑΤ του Νομού.

Το πρόβλημα οξύνεται, αφού υφίσταται και η λειτουργία του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.) Κορίνθου.Οι βουλευτές, τόνισαν επίσης, την ανάγκη εκσυγχρονισμού μέρους του στόλου των οχημάτων και της υλικοτεχνικής υποδομής.
Από την πλευρά του, ο Γ.Γ. του Υπουργείου, κ. Αναγνωστάκης, έχοντας λάβει υπόψη του το Υπόμνημα αλλά και τα στοιχεία που παρέθεσαν οι βουλευτές, ανακοίνωσε την ενίσχυση της Αστ. Δ/νσης Κορινθίας, εντός του καλοκαιριού με οκτώ (8) αστυνομικούς, οι οποίοι θα καλύψουν οργανικές θέσεις στο Νομό, καθώς και οκτώ (8) επιπλέον οι οποίοι θα υπηρετήσουν στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. αποδεσμεύοντας ορισμένους αστυνομικούς που υπηρετούν ήδη εκεί.
Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι θα γίνει προσπάθεια να εφοδιαστεί η Αστ. Δ/νση Κορινθίας με πιο καινούργια οχήματα αντικαθιστώντας μέρος των παλιών.
Η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί, ενώ τις επόμενες μέρες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας θα συναντηθούν και με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας (Ε.Α.Υ.Κ.)

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis