Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:55 | 11/05/2016

 Τρεις ημέρες οδοιπορικά, καθαρά κάτι λιγότερο από 80 ευρώ πήραν στελέχη που συμμετείχαν μέχρι τον Μάρτιο στο στήσιμο και την λειτουργία των Κέντρων Φιλοξενίας Προσφύγων. 

Το πρόβλημα όμως είναι ότι δόθηκαν αυτά την ώρα που οι κωδικοί για το περίφημο επίδομα παραμεθορίου παραμένουν κενοί για δυο συνεχείς μήνες, προκαλώντας την εύλογη ανησυχία των στρατιωτικών, που θυμούνται ότι πέρυσι έχασαν τέσσερις μήνες οδοιπορικών.




Ωστόσο όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσας στο αφιέρωμα του Onalert.gr, υπάρχει σχέδιο και για ηθικές αμοιβές, καθώς έχουν ήδη ακούσει τα σχετικά αιτήματα που έχουν υποβάλει οι Ενώσεις Στρατιωτικών.


 




Η ηγεσία του υπουργείου φαίνεται ότι βλέπει θετικά τις προτάσεις των Ενώσεων Στρατιωτικπών Ηπείρου και Κεντρικής Μακεδονίας για κάποια μοριοδότηση σε όσους υπηρετούν στα κέντρα προσφύγων. 

Ο Γιώργος Θεοδώρου, πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου μίλησε στο αφιέρωμα του Onalert και απαρίθμησε τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στην περιοχή της Ηπείρου. 




Τα οδοιπορικά δόθηκαν όπως μαθαίνουμε την Μεγάλη Πέμπτη, και τα έλαβαν όσα στελέχη περιλήφθηκαν στις λίστες του Μαρτίου.
Είναι άγνωστο εάν θα επαναληφθεί - το επίδομα και εάν η παροχή του συνδέεται με το δίμηνο κόψιμο του επιδόματος παραμεθορίου, καθώς είναι γνωστό ότι τα ταμεία είναι άδεια.
 
 
onalert.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis