Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 25/11/2015

Ο κ. Αρβανιτίδης συμμετείχε σε δύο διαδοχικές συναντήσεις που στόχο είχαν την συνέχιση λειτουργίας του Α.Τ. Σοχού. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21.11.2015 στην αίθουσα θεάτρου του δημοτικού καταστήματος Σοχού, όπου ο βουλευτής ενημερώθηκε για τις θέσεις του Δήμου και των κατοίκων. Εν συνεχεία, ακολούθησε δεύτερη σύσκεψη την Τρίτη 24.11.2015 στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Αρβανιτίδης ζήτησε από τον Αν. Υπουργό να αποδεχθεί τις προτάσεις των κατοίκων και της δημοτικής αρχής, λαμβάνοντας υπόψη κυρίως τη γεωγραφική θέση του Σοχού, η οποία στην πραγματικότητα δεν του επιτρέπει να εξυπηρετηθεί από γειτονικά Α.Τ..

Μάλιστα, ζήτησε από τον κ. Τόσκα, τον Γεν. Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δ. Αναγνωστάκη και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες να επανεξετάσουν συνολικά το Σχέδιο Αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Ν. Θεσσαλονίκης που παρουσιάστηκε πρόσφατα, αφού και σε άλλες περιπτώσεις αναμένεται να δημιουργηθούν ανάλογα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, αν και ένα σχέδιο αστυνόμευσης με βάση τους Καλλικρατικούς δήμους βρίσκει σύμφωνο τον βουλευτή, εντούτοις πρέπει να ληφθούν υπόψη σειρά παραγόντων, όπως π.χ. οι ορεινές περιοχές και η επιχειρησιακή επάρκεια, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη αστυνόμευση των περιοχών.

at_soxou

http://arvanitidis.eu/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis