Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 10/04/2022

Ένοπλες δυνάμεις: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για 1.639 προσλήψεις Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις μέσω τεσσάρων προκηρύξεων - Δείτε προθεσμία

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία έως την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 και ώρα 23:59 για να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους.

Οι 1.639 προσλήψεις αφορούν τον Στρατό Ξηράς, την Πολεμική Αεροπορία, το Πολεμικό Ναυτικό και το Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αναλυτικά:

Πλήρωση χιλίων τριάντα (1.030) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) για τον Στρατό Ξηράς (ανδρών - γυναικών)

Ανακοινώθηκε η πλήρωση χιλίων τριάντα (1.030) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ), του Στρατού Ξηράς (ανδρών - γυναικών), για τις ειδικότητες των Όπλων - Σωμάτων (Ο-Σ).

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει εφόσον, έχουν τα απαιτούμενα προσόντα, τη σωματική ικανότητα που καθορίζεται, συγκεντρώσουν τα απαραίτητα μόρια και επιτύχουν στις προβλεπόμενες υγειονομικές - ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες.

Μπορούν να καταταγούν ως Επαγγελματίες Οπλίτες όσοι διαθέτουν τα προσόντα και δεν έχουν τα κωλύματα που ορίζονται ανεξάρτητα αν εκπλήρωσαν ή όχι τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις για την εκπλήρωσή τους.

Δεν μπορούν να καταταγούν ως Επαγγελματίες Οπλίτες πρώην Υπαξιωματικοί που ενώ υπηρετούσαν στις Ένοπλες Δυνάμεις ως μόνιμοι ή εθελοντές ή Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης (ΕΠΥ) ή ΕΠ.ΟΠ, παραιτήθηκαν ή απολύθηκαν για οποιαδήποτε αιτία και όσοι εκπλήρωσαν εναλλακτική υπηρεσία, σύμφωνα με τις διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας.

Δείτε την Προκήρυξη ΕΔΩ

Πλήρωση διακοσίων ογδόντα μίας (281) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) στην Πολεμική Αεροπορία

Ανακοινώνεται η πλήρωση διακοσίων ογδόντα μίας (281) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.), στην Πολεμική Αεροπορία, για τις ειδικότητες που δίνονται.
Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει εφόσον, έχουν τα απαιτούμενα προσόντα, συγκεντρώσουν τα απαραίτητα μόρια κατ’ απόλυτη σειρά προτεραιότητας και επιτύχουν στις προβλεπόμενες υγειονομικές - ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, θα τοποθετηθούν αποκλειστικά σε μονάδες - υπηρεσίες της Πολεμικής Αεροπορίας, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών. Ο όρος υποψήφιος και οι προσδιοριστικοί όροι προς αυτόν, αναφέρονται σε άνδρες και γυναίκες.

Δείτε την Προκήρυξη ΕΔΩ

Πλήρωση τριακοσίων οκτώ (308) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) ανδρών - γυναικών στο Πολεμικό Ναυτικό

Ανακοινώθηκε η πλήρωση τριακοσίων οκτώ (308) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) ανδρών – γυναικών στο Πολεμικό Ναυτικό. Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν σε μία από τις δύο (2) ειδικότητες - εξειδικεύσεις που έχουν δηλώσει, εφόσον έχουν τα απαιτούμενα προσόντα, συγκεντρώσουν τα απαραίτητα μόρια κατ΄ απόλυτη σειρά προτεραιότητας και επιτύχουν στις προβλεπόμενες υγειονομικές- ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, θα τοποθετηθούν σε Πολεμικά Πλοία και Μονάδες - Υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών. Ο όρος υποψήφιος και οι προσδιοριστικοί όροι προς αυτόν, αναφέρονται σε άνδρες και γυναίκες.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Πλήρωση είκοσι (20) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ), στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν εφόσον, έχουν τα απαιτούμενα προσόντα συγκεντρώσουν τα απαραίτητα μόρια κατ’ απόλυτη σειρά προτεραιότητας και επιτύχουν στις προβλεπόμενες υγειονομικές - ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, θα τοποθετηθούν αποκλειστικά σε μονάδες - υπηρεσίες του Κοινού Νομικού Σώματος για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών. Ο όρος υποψήφιος και οι προσδιοριστικοί όροι προς αυτόν, αναφέρονται σε άνδρες και γυναίκες.

 

Δείτε την Προκήρυξη ΕΔΩ

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis