Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:39 | 16/10/2021
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 Γκαρίπης Κωνσταντίνος, που υπηρετεί στην Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής, είναι ομοσπονδιακός προπονητής της άρσης βαρών και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα φαίνεται πως δικαιώνουν την επιλογή στο πρόσωπο του.
 
Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία ήρθε πριν λίγες ημέρες για την Άρση Βαρών, ακολουθώντας  το Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του αθλητή Μισακιαν Αμαγίακ, το 2019 στο Λάς Βέγκας των ΗΠΑ.
 
Με  δύο χάλκινα μετάλλια κρεμασμένα στο στήθος της επέστρεψε από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23, που έγινε στην Φιλανδία, η Σοφία Γεωργοπούλου του (Α.Σ.Σ Ο Κρόνος). Ο δημιουργός των επιτυχιών, κατά την επιστροφή στο αεροδρόμιο της Αθήνας,και η πρωταθλήτρια  Ευρώπης, μίλησαν για τους νέους στόχους στο άμεσο μέλλον.
 

Σειρά έχει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών & γυναικών στην Τασκένδη, τον επόμενο Δεκέμβριο και ο σχεδιασμός της προετοιμασίας έως τις ημέρες του αγώνα!

To Policenet.gr συγχαίρει τον κ. Γκαρίπη Κωνσταντίνο για τις μεγάλες του  επιτυχίες και του εύχεται να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και στο μέλλον!

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis