Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 02/10/2021

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, συνεχίζει να υποστηρίζει και να αγωνίζεται για τη διασφάλιση των μελών της και κυρίως την δύσκολη περίοδο αυτή που διανύουμε εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του covid-19, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις που έχουν επίδραση στην οικογένεια της αστυνομίας.

         Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, έπειτα από την νέα απόφαση που έχει προχωρήσει η κυβέρνηση και την υποχρέωση που υφίστανται όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί, να προβαίνουν σε διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου μία (01) φορά την εβδομάδα, είτε με τη μέθοδο PCR,είτε με τη μέθοδο ανίχνευσης αντιγόνου (rapid-test), σε ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια ή σε ιδιωτικές κλινικές ή σε φαρμακεία ή σε ιδιώτη γιατρό, με δική τους δαπάνη, εξασφάλισε για τα μέλη της κάποιες ειδικές προσφορές:

  • Στα Διαγνωστικά Εργαστήρια ¨Meganalysis¨ που βρίσκονται στην περιοχή του Γαλατσίου επί της οδού Λ. Βεΐκου 19, χωρίς να απαιτείται ραντεβού, μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, η προσφορά για το PCR COVID-19 ανέρχεται στη τιμή των τριάντα (30€) ευρώ και για το test ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) ανέρχεται στη τιμή των επτά (7€) ευρώ. Τα εργαστήρια λειτουργούν καθημερινές κατά το ωράριο 07:00-20:45 και Σάββατο 07:00-13:45.
  • Στο Φαρμακείο του Ιωάννη-Μάριου Σοφιανού & ΣΙΑ ΟΕ που βρίσκεται στην περιοχή της Σκάλας Ωρωπού επί της οδού Προποντίδος 4, μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, η προσφορά για το test ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) ανέρχεται στη τιμή των επτά (7€) ευρώ. Η προσφορά ισχύει και για τα μέλη των οικογενειών των συναδέλφων μας.
  • Στο Φαρμακείο του Δημητρίου Γιαννακόπουλου που βρίσκεται στην περιοχή του Γαλατσίου επί της οδού Λ. Βεΐκου 58, μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, η προσφορά για το test ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) ανέρχεται στη τιμή των επτά (7€) ευρώ.
  • Στο Ιδιωτικό Πολυιατρείο ¨MEDISALUS¨ που βρίσκεται στην περιοχή της Ν. Ερυθραίας επί της οδού Τατοΐου 112,χωρίς να απαιτείται ραντεβού, μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, η προσφορά για το PCR COVID-19 ανέρχεται στη τιμή των τριάντα (30€) ευρώ και για το test ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) ανέρχεται στη τιμή των επτά (7€) ευρώ.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis