Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 24/02/2021

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (23-2-2021), στην παρέβρια περιοχή του Σουφλίου Έβρου, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής σε συνεργασία με λιμενικούς της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη δράση εγκληματικού κυκλώματος το οποίο μεταφέρει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών από την Τουρκία στην Ελλάδα, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε οργανωμένη επιχείρηση.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο κατάλληλων ανακριτικών πράξεων, ορίστηκε ραντεβού αγοραπωλησίας ναρκωτικών όπου εμφανίσθηκε ο δράστης, ο οποίος προηγουμένως είχε εισέλθει παράνομα στη Χώρα μας και πούλησε σε αστυνομικό που προσποιούνταν τον αγοραστή 3.427 γραμμάρια ηρωίνης, έναντι του ποσού των 48.000 ευρώ.

Κατασχέθηκαν οχτώ νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 3.427 γραμμαρίων, ένα σακίδιο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis