Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:13 | 23/08/2020

Δυστυχώς παρά την παρέμβαση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ακόμα δεν έχει λυθεί το ζήτημα με την συνέχιση ή όχι της ασφάλισης στον κλάδο εφάπαξ Παροχών του Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π. των προσώπων που δεν έχουν υποχρέωση.  Ζητούν από το αστυνομικό προσωπικό που ανήκει στην παραπάνω ομάδα να υποβάλλει αίτηση, αν θέλει να συνεχίσει ή όχι την ασφάλιση του στο συγκεκριμένο ταμείο, χωρίς να ενημερώνουν τον καθένα ξεχωριστά αν ασφαλίστηκε με αίτηση του ή παράτυπα, χωρίς δηλαδή να υποβάλει κάποια αίτηση, ώστε να έχουν οι συνάδελφοι μία πλήρη εικόνα για την κατάσταση τους.

Αφού το εν λόγω ταμείο έχει όλα τα δεδομένα γιατί δεν εκδίδει λίστες με τους συναδέλφους που εντάχθηκαν αυτοβούλως αλλά και αυτούς που τους εντάξαν με το "έτσι θέλω", ώστε να γνωρίζουν οι συνάδελφοι αν πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση. Πρέπει άμεσα, και πριν την παρέλευση του εξαμήνου από την αρχική διαταγή, να δοθεί λύση για να μην βρεθούν συνάδελφοι μας προ άσχημων εκπλήξεων.  

Γενικές και αόριστες γνωστοποιήσεις που απευθύνονται στο σύνολο του προσωπικό το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν σύγχυση.  

ΚΟΚΟΝΑΣ Αριστείδης

Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Θ. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Μέλος ΕΚΑ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis