Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 30/11/2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, ημερίδα με θέμα «187 χρόνια νεοελληνικής ιστορίας. Οικονομικές κρίσεις: Αίτια και τρόποι αντιμετώπισης αυτών – Συνέπειες στα θέματα Εθνικής Ασφάλειας της Χώρας».

Την ημερίδα παρακολούθησαν οι σπουδαστές της Σχολής, ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων, Ταξίαρχος Γεώργιος Θεοδωρακόπουλος, ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Βράντζας, ο Υποδιοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Διευθυντής Χαράλαμπος Καλόγηρος, η Αστυνομικός Σύνδεσμος της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Χριστίνα Μελετιέ, ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος και αντιπροσωπεία Δοκίμων της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

[custom:google-ads]

Οι ενότητες που αναπτύχθηκαν ήταν:

  • Α΄ Ενότητα: «Αίτια και τρόποι αντιμετώπισης των οικονομικών κρίσεων στα 187 χρόνια νεοελληνικής ιστορίας», με εισηγητές τον Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Μιχαήλ Ζουμπουλάκη, τον Καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου, Θεόδωρο Μαριόλη και τον Ομότιμο Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτη Καζάκο.
  • Β΄ Ενότητα: «Συνέπειες των οικονομικών κρίσεων στα θέματα Εθνικής Ασφάλειας της Χώρας», με εισηγητές τον Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Χρήστο Κόλλια και τον Καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου, Παναγιώτη Τσάκωνα.

Με το πέρας της ημερίδας απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της εταιρείας MOTOR - OIL Βαρδή Βαρδινογιάννη, για την ευγενική χορηγία του στη Σχολή, δεκαπέντε υπερσύχρονων ηλεκτρονικών υπολογιστών, με σκοπό την αναβάθμιση της υφιστάμενης αίθουσας πληροφορικής.

Την πλακέτα παρέλαβε ο εκπρόσωπος του Προέδρου, Ναύαρχος ε.α. Κωνσταντίνος Σαφλιάνης, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του, όπως και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου, Μαρία-Χριστίνα Λυμπεράκη, τις εργασίες της Ημερίδας.

http://www.astynomia.gr/images/stories//2017/photos2017b/30112017hmerida001.jpg

http://www.astynomia.gr/images/stories//2017/photos2017b/30112017hmerida002.jpg

Επισημαίνεται ότι η Σχολή Εθνικής Ασφάλειας της Αστυνομικής Ακαδημίας είναι διακλαδικού χαρακτήρα και παρέχει μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα που σχετίζονται με τη Στρατηγική και Πολιτική Εθνικής Ασφάλειας και αφορούν στις Διακρατικές και Διεθνείς Σχέσεις, τους Διεθνείς Οργανισμούς, το Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο, την Κρατική Ασφάλεια, την εφαρμογή της Διοικητικής Επιστήμης και Πρακτικής στη Δημόσια Διοίκηση, τη Δημόσια Ασφάλεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, την Πολιτική και Διπλωματική Ιστορία.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis