Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:25 | 05/05/2022

Νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ την Οικογένεια του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου Ηρακλείου, και ειδικότερα τους Αστυνομικούς κ. ΜΠΙΤΣΚΗ Δημήτριο, κ. ΣΚΟΥΛΑ Χαράλαμπο, κ. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ Αλέξανδρο και κ. ΜΑΡΑΘΙΑΝΟ Δημήτριο για την άμεση κινητοποίηση, την ενδελεχή έρευνα και την πλήρη εξιχνίαση της σε βάρος του υιού μου (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Αχιλλέα) υπόθεσης Τροχαίου Ατυχήματος Σωματικών Βλαβών με εγκατάλειψη που έλαβε χώρα την 23η/11/2021 και ώρα 21:35' επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στην περιοχή ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ Δήμου Μαλεβιζίου νομού Ηρακλείου και είχε ως αποτέλεσμα ο αρχικά άγνωστος οδηγός I.X. Επιβατηγού Οχήματος ο οποίος τραυμάτισε σοβαρά τον υιό μου και τον εγκατέλειψε στην συνέχεια αιμόφυρτο στην άσφαλτο, να ανευρεθεί, ώστε να λογοδοτήσει πλέον ενώπιον της Δικαιοσύνης, με την συνδρομή και του Δικηγόρου μας κ. Λιονάκη Γεωργίου.

 Αξιομνημόνευτα ήταν τα αντανακλαστικά τους, η ανθρώπινη αλλά καθ’ όλα επαγγελματική προσέγγιση τους, η οποία απέδωσε άμεσα καρπούς.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Αξιωματικό του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου Ηρακλείου, κ. ΑΛΕΞΑΚΗ Κωνσταντίνο καθότι αποτελεί τον «συντονιστή» της εν λόγω αξιόλογης δουλειάς που με ζήλο και ήθος γίνεται, από τους υπηρετούντες στο τμήμα του.                                                                                    

Ηράκλειο, 05/05/2022

Παναγιωτόπουλος Ανδρέας

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis