Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:34 | 03/03/2022

Για τις 8 Μαρτίου έχουν προγραμματίσει την έναρξη των κρίσεων και το μέγα θέμα που υπάρχει είναι η τύχη του Αρχηγού Στόλου Αντιναύαρχου Παν. Λυμπέρη. Πρόκειται για τον Αρχηγό Στόλου που το καλοκαίρι του 2020 κλήθηκε με μέσα «πενιχρά» να διαχειριστεί τη σοβαρότατη ελληνοτουρκική κρίση και το έκανε κατά γενική ομολογία με μεγάλη επιτυχία.

Ίσως γι΄ αυτό κάποιοι θέλουν να τον αποστρατεύσουν!!!

Δεν είναι απίστευτο με την επιπολαιότητα που οι κυβερνώντες αντιμετωπίζουν το χώρο της Άμυνας. Από το προσωπικό μέχρι τους εξοπλισμούς και αυτό το τελευταίο για όσους σπεύσουν να επικαλεστούν τα Rafale και τις Belharra, θα το βρούμε μπροστά μας. 

Τον Αρχηγό Στόλου δεν τον έχουμε συναντήσει ποτέ στη ζωή μας! Είναι όμως σπάνιο να ακούς αρνητικές γνώμες για τις επιχειρησιακές του ικανότητες. 

Εκτός απ΄ αυτό φαίνεται ότι υπερασπίζεται τις απόψεις του για τις ανάγκες του Στόλου και τις λύσεις που πρέπει να δοθούν. Το απέδειξε με τη σταθερή του θέση στο θέμα της επιλογής των φρεγατών. Δεν επηρεάστηκε από το κλίμα υπέρ των αμερικανικών φρεγατών που για πολλούς μήνες καλλιεργούσαν κυβερνητικοί κύκλοι.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον η απόφαση που θα ληφθεί. Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει η λογική κι όχι τα «αλισβερίσια» που δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν έκριναν την τύχη άξιων αξιωματικών. Η κατάσταση στα εθνικά θέματα, στα ελληνοτουρκικά αλλά και γενικότερα στη «γειτονιά» μυρίζει μπαρούτι! Ελπίζουμε να ΄χουν πάρει «μυρουδιά» και στο Μέγαρο Μαξίμου.

militaire.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis