Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 22/07/2018

Την περασμένη Τετάρτη η Ομοσπονδία των Αστυνομικών εξέδωσε ανακοίνωση (δείτε την εδώ) στην οποία γνωστοποιήθηκε η απόφαση των συνδικαλιστών για εκδήλωση κινητοποιήσεων το προσεχές διάστημα με στόχο την προστασία των εργασιακών και οικονομικών δικαιωμάτων του αστυνομικού προσωπικού που εκπροσωπούν.

[custom:google-ads]

Οι συνδικαλιστές ζητούν να υπάρξει αμεσα συνάντηση με την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και της ΓΑΔΑ προκειμένου να ενημερώσουν για τα προβλήματα, για τα οποία όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν  «έχει ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής», έτσι ώστε να δοθούν συγκεκριμένες λύσεις, βελτιώνοντας το καθημερινό εργασιακό περιβάλλον που πνίγει το μάχιμο αστυνομικό και τον εμποδίζει να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίκη Αστυνομικών της Υ.Α.Τ. - Έλαμψε η αλήθεια!

Μεταξύ των αιτημάτων που τίθενται στην "ατζεντα" της Π.Ο.ΑΣ.Υ. είναι και αυτό της τροποποίησης διάταξης του Προεδρικού Διατάγματος περί μεταθέσεων έτσι ώστε οι νεοεξερχόμενοι από τις Αστυνομικές Σχολές, νέοι αστυνομικοί, να τοποθετούνται και στη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής καθώς και στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

 

 

Δείτε στο Policenet.gr:  Πότε θα συνεδριάσει το Συμβούλιο μεταθέσεων Κατωτέρων Α.Ε.Α.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis