Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:18 | 21/05/2019

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε πριν από λίγο την ανακοίνωση που ακολουθεί:

[custom:google-ads]

Για το θέμα της προμήθειας οχημάτων για τις ανάγκες της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

  • βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες για τον εφοδιασμό του Σώματος με (501) συνολικά οχήματα διαφόρων τύπων, με τη συγχρηματοδότηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2014 – 2020, από επτά Περιφέρειες της χώρας,
  •  για (18) από τα παραπάνω οχήματα και συγκεκριμένα για (3) γερανοφόρα και (15) ειδικής χρήσης ο διαγωνισμός απέβη άγονος και επαναπροκηρύσσεται,
  •  για τα υπόλοιπα οχήματα προβλέπεται χρόνος παράδοσης - σύμφωνα με τις υπογραφείσες συμβάσεις - έως τέλος του έτους,
  •  ειδικότερα για (305) οχήματα (264 επιβατικά και 41 βαν), ως χρόνος παράδοσης προσδιορίζεται, σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση, ο ερχόμενος Σεπτέμβριος, οπότε - με την παράδοση - θα ελεγχθούν οι τεχνικές προδιαγραφές και οι όροι της σύμβασης, όπως προβλέπεται.

Με βάση τα παραπάνω, πρόσφατα δημοσιεύματα με τίτλους, όπως: «…αγνοούνται πέντε εκατομμύρια ευρώ για την αγορά περιπολικών», μόνο σε προσπάθεια παραποίησης της πραγματικότητας και δημιουργίας εντυπώσεων μπορούν να αποδοθούν.

Στο πλαίσιο αυτό διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για  σχετικές δηλώσεις συνδικαλιστή, που περιλαμβάνονται στο παραπάνω δημοσίευμα.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Δ.Α.Ε.Α.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis