Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:14 | 03/02/2022

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΠΟΑΞΙΑ: 

Η Ομοσπονδία μας συγχαίρει τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης για την ταχύτατη εξιχνίαση και σύλληψη του δράστη της δολοφονικής επίθεσης εις βάρος ενός 19χρόνου νεαρού  συμπολίτη μας ο οποίος έγινε θύμα τυφλής οπαδικής βίας.

Ο αποτροπιασμός της ελληνικής κοινωνίας για την πράξη αυτή και η ανείπωτη βία με την οποία διεπράχθη ήταν θέμα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία. Προς τούτο,  η Ηγεσία της Γ.Α.Δ.Θ., η Διοίκηση, οι Αξιωματικοί και το προσωπικό της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης με τη συστηματική δουλειά και την ταχύτητα των ενεργειών τους κατάφεραν, για μια ακόμη φορά, να ενισχύσουν το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών και να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο Σώμα.

Τα φαινόμενα βίας ήταν και παραμένουν καταδικαστέα και όσοι προχωρούν σε τέτοιες πράξεις θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι γυναίκες και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας θα είναι απηνείς διώκτες τους. Απόλυτη προτεραιότητα όλων μας είναι η ασφάλεια των πολιτών και τέτοιες ενέργειες των συναδέλφων μας αναδεικνύουν και επαληθεύουν την προτεραιοποίηση αυτή.

2021 03 poaxia no ypografes
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis