Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:44 | 19/07/2022

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκαν προχθες το πρωί στο κέντρο του Βόλου μπροστά σε έκπληκτους θαμώνες καφετεριών, διερχόμενους πεζούς και οδηγούς.

Αστυνομικοί κλήθηκαν να επέμβουν σε περιστατικό με άντρα, ο οποίος προκαλούσε προβλήματα στο κέντρο της πόλης, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης

Μετά από αναφορές διερχόμενων πολιτών στο 100 για άντρα, ο οποίος προκαλούσε προβλήματα με διατάραξη στη συμβολή των οδών Κουμουνδούρου με Ερμού, έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ με δύο μοτοσικλέτες, προκειμένου να προχωρήσουν σε προσαγωγή, σύμφωνα με το σήμα που δόθηκε.

Καταστηματάρχες, που δραστηριοποιούνται στο σημείο, ανέφεραν ότι ο άντρας προκαλούσε προβλήματα με διατάραξη κυρίως, σπάζοντας νερά, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ιστοσελόδα  taxydromos.gr η Ομάδα ΔΙΑΣ έσπευσε στο σημείο και εντόπισε τον άντρα στη συμβολή των οδών Κουμουνδούρου με Ερμού.

Ο ίδιος μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς ταράχτηκε και προσπάθησε να διαφύγει κατευθυνόμενος προς τη Δημητριάδος.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, μπροστά στους έκπληκτους από το περιστατικό θαμώνες καφετεριών και διερχόμενους πεζούς και οδηγούς, κατάφεραν να τον σταματήσουν στη συμβολή των οδών Δημητριάδος με Κουμουνδούρου.

Ωστόσο, ο άντρας αντιστεκόταν και αμέσως ζητήθηκε αρμοδίως η συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο με ένα συμβατικό όχημα.

Παρά τις ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις, ο άντρας συνέχιζε να αντιστέκεται, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να του περάσουν χειροπέδες και να προχωρήσουν σε προσαγωγή.

Ο άντρας οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και όπως προκύπτει φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Δεν συνελήφθη από την Αστυνομία, ωστόσο οδηγήθηκε αρμοδίως για ψυχιατρική εξέταση.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis