Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:04 | 23/03/2016

Αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας Αποστράτων για την Υπεράσπιση του Δικαιώματος στην Κοινωνική Ασφάλιση, στο πλαίσιο της δράσης της για το σχέδιο-έκτρωμα της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό, επισκέφτηκε υπηρεσίες Σωμάτων Ασφαλείας στα Χανιά τη Δευτέρα 22 Μάρτη 2016.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν απόστρατοι προερχόμενοι από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις και επισκέφτηκαν τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης, την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, την Υποδιεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης, το Αστυνομικό Τμήμα Χανίων και τα Τμήματα Τουριστικής Αστυνομίας και Τροχαίας. Επίσης η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων.

Μοίρασαν έντυπο υλικό και έκαναν συζητήσεις με το προσωπικό που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σχετικά με τις συνέπειες από την αντιασφαλιστική πολιτική της κυβέρνησης και τα νέα μέτρα που σχεδιάζει. Η αντιπροσωπεία έγινε δέκτης της αγανάκτησης και της μεγάλης ανησυχίας για το μέλλον σχετικά με μισθούς, συντάξεις, Υγεία, Παιδεία κλπ. Κοινή κατάληξη των συζητήσεων ήταν ότι απαιτείται όλοι να αντισταθούμε στα σχέδια ΕΕ - κυβέρνησης σε βάρος μας, ενώ παράλληλα εκφραζόταν η μεγάλη απογοήτευση των εν ενεργεία συναδέλφων για τις ηγεσίες του κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Ανάμεσα στα άλλα θέματα συζητήθηκε και το Προσφυγικό με έμφαση στις αιτίες και τους πραγματικούς ένοχους δημιουργίας του, όπως και ο κίνδυνος εμπλοκής της χώρας σε πόλεμο.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis