Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:39 | 31/01/2022

Μπορεί να συμπληρώνεται σήμερα μια εβδομάδα από την επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίδα» στο λεκανοπέδιο της πρωτεύουσας με τις γνωστές επιπτώσεις, ωστόσο εξακολουθούν να έρχονται πληροφορίες από τα όσα συνέβησαν εκείνες τις δραματικές ώρες. Σύμφωνα με πηγές του Newsbeast, υπήρξε ιδιαίτερα μεγάλη ενόχληση στους επιτελείς του υπουργείου Εθνικής Άμυνας όταν είδαν στις τηλεοπτικές τους οθόνες τους άνδρες του στρατού να φτυαρίζουν το χιόνι, προκειμένου να ανοίξει και πάλι η Αττική Οδός.

Μάλιστα ανάμεσα σε αυτούς που ενοχλήθηκαν σφόδρα ήταν και ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, που για το λόγο αυτό, μετά τη λήξη του Υπουργικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό με τηλεδιάσκεψη, επικοινώνησε με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη και του ζήτησε να δώσει άμεσα τη συγκατάθεσή του, προκειμένου οι φαντάροι να επιστρέψουν στις μονάδες, καθώς αυτός ήταν που είχε ζητήσει τη συνδρομή του Στρατού.

Γιατί ενοχλήθηκε ο υπουργός

Όπως μας ενημερώνουν, για να μην υπάρχουν τυχόν παρερμηνείες, η ενόχληση δεν ήταν επειδή κλήθηκαν να επέμβουν σε μια δύσκολη στιγμή που κινδύνευαν ανθρώπινες ζωές οι Ένοπλες Δυνάμεις, αυτό είναι κάτι που έχει ξαναγίνει (θυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν έχουν βγει μέχρι και τα στρατιωτικά φορτηγά προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον κόσμο όταν απεργούσαν οι αστικές συγκοινωνίες).

Η οργή εκδηλώθηκε όταν αφού οι ένστολοι μοίρασαν νερά, κουβέρτες και τρόφιμα στους εγκλωβισμένους μέσα στα παγωμένα αυτοκίνητα πολίτες και κατάφεραν μετά από κοπιώδεις προσπάθειες να τους μεταφέρουν εν τέλει σε ασφαλή σημεία, άρχισαν να φτυαρίζουν το χιόνι προκειμένου να εκχιονιστεί η Αττική Οδός, κάτι που προφανώς δεν ήταν δουλειά της, αλλά της παραχωρησιούχου εταιρείας και μιας σειράς άλλων υπηρεσιών. Σίγουρα όχι των Ενόπλων Δυνάμεων, από τη στιγμή που ο κίνδυνος είχε παρέλθει.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis