Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:20 | 25/04/2022

Παρά την δύσκολή επικαιρότητα, ευτυχώς συνεχίζουν να υπάρχουν όμορφες πρωτοβουλίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Policenet.gr, πριν λίγες ημέρες εστάλη σε Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. σχετικό έγγραφο που αφορούσε πρόταση για παροχή υποτροφίας σε στέλεχος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, από το Ίδρυμα "Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής" για μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιος ΤUFTS (εκπαιδευτικό έτος 2022-2023).

Οι συγκεκριμένες μεταπτυχίαχες σπουδές  θα γίνουν στη Βοστόνη των Η.Π.Α. και θα αφορούν διεθνείς σχέσεις, με έμφαση σε ζητήματα διαπραγμάτευσης, διπλωματίας και επίλυσης συγκρούσεων.

Δικαίωμα να διεκδικήσουν την εν λόγω υποτροφία, έχουν οι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. με βαθμό Αστυνόμου Α΄ και Αστυνόμου Β΄και μεταξύ των προϋποθέσεων που απαιτούν (οι οποίες περιγράφονται στο έγγραφο που  εστάλη προς τις υπηρεσίες του Σώματος) είναι και η άρτια γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Η επιλογή του υποτρόφου υα γίνει από το ανωτέρω εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Όπως επισημαίνουν πηγές ενημέρωσης στο Policenet.gr , η υποστροφία καλύπτει το σύνολο του κόστους των διδάκτρων και των εξόδων διαβίωσης του υποτρόφου στη Βοστόνη και η επιτυχημένη ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού θα οδηγήσει στην απόκτηση του διπλώματος "Masters of Art (MA)" της Σχολής Flecher.

Δείτε ακόμα στο Policenet.gr: Μπορεί να ασκήσει άλλο επάγγελμα ή εργασία με αμοιβή ο αστυνομικός;

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis