Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:12 | 09/02/2015

 

Μία νέα τάση αναπτύσσεται στις ΗΠΑ τελευταία και δεν είναι άλλη από την μεταφορά γυναικών που έχουν εξωθηθεί στην πορνεία, από τις μεγάλες πόλεις στην επαρχία, για παροχές σεξ σε άνδρες που ζουν εκεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsweek και τον Max Kutner, η έδρα των "επιχειρήσεων" διακίνησης γυναικών βρίσκεται σε μεγάλες πόλεις και η μεταφορά γίνεται σε περιοχές όπου υπάρχει έλλειψη γυναικών, όπως είναι οι αγροτικές περιοχές.

"Αυτές οι οργανώσεις αφού κάνουν θύμα μία γυναίκα, την μεταφέρουν όπου υπάρχει δουλειά", αναφέρει Αμερικανός αξιωματούχος από τη Νέα Υόρκη.

Στο ρεπορτάζ, γίνεται αναφορά σε μία κοπέλα που το όνομά της είναι Janet και κατάγεται από το Tenancingo του Μεξικό ή αλλιώς την πόλη που θεωρείται η πρωτεύουσα του sex trafficking.

Όπως αναφέρεται, ο αγόρι της την εξώθησε στην πορνεία και μετακόμισαν στο Queens.

Περίπου έναν μήνα μετά την μετακόμισή τους στις ΗΠΑ, όπως σημειώνεται, η Janet και άλλες γυναίκες, κάποιες από αυτές ακόμα και 12 χρονών, οδηγήθηκαν με ένα φορτηγάκι στην Charlotte, της Βόρειας Καρολίνας όπου εξαναγκάστηκαν να κάνουν σεξ με αγνώστους.

Οι έμποροι λευκής σάρκας προτιμούν ως έδρα το Queens γιατί είναι κοντά και σε άλλες μεγάλες πόλεις και φυσικά τη Νέα Υόρκη.

Από το 2011 οι αρχές έχουν ρίξει φως σε δύο υποθέσεις μεταφοράς γυναικών από το Queens σε φάρμες στο Vermont, με στόχο το σεξ.

Στην υπόθεση της Janet, που βρέθηκε στην Charlotte για την παροχή υπηρεσιών σεξ σε αγρότες, η ταρίφα ήταν από 25 έως 30 δολάρια. Μάλιστα αγρότης, όπως σημειώνεται, πλήρωσε 30 δολάρια για να την βιάσει. Κάποιες κοπέλες μπορεί να δουλέψουν σε οίκο ανοχή στην Charlotte πάντα όμως σε συνεννόηση με το προαγωγό τους, που ελέγχει επακριβώς τα έσοδα από την επαρχία.

"Το σώμα σου έχει πουληθεί", αναφέρει η Janet. "Είναι σχεδόν σαν να μην σου ανήκει το σώμα σου", συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, κάθε χρόνο 18.000 γυναίκες μεταφέρονται στις ΗΠΑ για παροχή υπηρεσιών σεξ, κάνοντας την χώρα τον δεύτερο μεγαλύτερο προορισμό εμπόρων λευκής σαρκός.

 

http://www.newmoney.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis