Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:14 | 11/08/2022

Συνεχείς πυροβολισμοί αναστάτωσαν τους κατοίκους στο Κρυονέρι Αττικής το αργά το βράδυ της Τετάρτης 10/8. Ήταν κάποιος κάτοικος της περιοχής που είχε βγει να κυνηγήσει αγριογούρουνα μέσα στο οικιστικό ιστό. Μάλιστα, κατάφερε να σκοτώσει ένα, αλλά και να τραυματίσει και μια γυναίκα που χτυπήθηκε από σκάγια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, ένας άντρας οπλοφορώντας βγήκε να κυνηγήσει αγριογούρουνα. Χτύπησε και σκότωσε ένα ζώο, ενώ όπως έγινε γνωστό από τα σκάγια τραυματίστηκε μία γυναίκα. Λίγο αργότερα ο ίδιος συνελήφθη.

Διαβάστε επίσης

Αξίζει να τονίσουμε ότι σύμφωνα με τις σχετικές μαρτυρίες κατοίκων και επαγγελματιών στο Κρυονέρι, το φαινόμενο είναι συχνό στην περιοχή και πως πολλά βράδια ακούγονται πυροβολισμοί από ανθρώπους που κυνηγούν τα κοπάδια αγριογούρουνα που κατεβαίνουν μέχρι τα σπίτια στο Κρυονέρι.

Μιλώντας για το περιστατικό, ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης το χαρακτήρισε απαράδεκτο κα καταδικαστεο όταν πρόκειται και για οικιστική περιοχή και θα πρέπει να επιληφθεί η Δικαιοσύνη.

Ο άντρας συνελήφθη και θα ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, μιας και ήδη κατηγορείται για ζωοκτονία και σωματικές βλάβες, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

"Οι ενέργειές αυτού του κατοίκου της περιοχής είναι καταδικαστέες, όχι μόνο γιατί πυροβολούσε μέσα σε οικιστική περιοχή όπου υπάρχει κόσμος, αλλά και γιατί δεν είναι σωστό να σκοτώνεις αυτά τα ζώα. Για τα αγριογούρουνα έχουμε πει ότι είναι δουλειά του Δασαρχείου που συνεργαζόμαστε και όταν τα εντοπίζουμε τα απομονώνουμε και να τα μεταφέρουμε σε άλλες περιοχές στο φυσικό τους περιβάλλον" ανέφερε.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις μαρτυρίες η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της και τα τραύματά της είναι ελαφρά.

Δείτε το βίντεο:

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis