Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 01/02/2022

Στο εδώλιο 39χρονος που κατηγορείται πως βίασε και λήστεψε τρεις γυναίκες παριστάνοντας τον αστυνομικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής T-live, ο κατηγορούμενος πριν από 10 χρόνια είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία γιατρού με 14 πισώπλατες μαχαιριές.

Ο 39χρονος με την αρραβωνιαστικιά του έμειναν λιγότερο από 10 χρόνια στη φυλακή και αποφυλακίστηκε έναν μήνα πριν από τη σύλληψή του για τον βιασμό και τη ληστεία τριών γυναικών.

«Είχα πάει σε μια φίλη μου και περίμενα στη στάση του λεωφορείου, στην οδό Μοναστηρίου, απέναντι από το σταθμό των τρένων. Σταμάτησε ένα αυτοκίνητο και ο οδηγός μου είπε ότι είναι αστυνομικός. “Έχεις στείλει μήνυμα;” με ρώτησε επειδή είχε περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοϊού και όταν του απάντησα αρνητικά μου είπε “θα πάμε στην Ασφάλεια”. Πίστευα ότι ήταν αστυνομικός» περιγράφει και συγκλονίζει μία από τις καταγγέλλουσες.

«Με έπιασε από το χέρι και με έβαλε στο αμάξι. Με πήγε σε ένα ερημικό μέρος, σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο. “Μπορούμε να κάνουμε κάτι και να μην πάμε στην Ασφάλεια. Τι μπορείς να κάνεις για μένα; Τώρα την πάτησες” μου ανέφερε όταν σταμάτησε. Πήρε την τσάντα μου και αφαίρεσε τα χρήματα, 300 ευρώ. Όταν χτύπησε το κινητό μου, μου είπε να μην απαντήσω. Ήταν ο σύντροφός μου» συνεχίζει η κοπέλα.

«”Στο σπίτι μένεις μόνη; Έχω μια πληροφορία ότι έχεις ναρκωτικά και πιστόλια. Θα πάμε να ψάξω” μου είπε και όταν φτάσαμε με ρώτησε αν θα τον κεράσω καφέ. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει και του είπα να μην με πειράξει και μου ζήτησε να βγάλω τα ρούχα μου, δείχνοντας νευριασμένος. Φοβήθηκα. Έβγαλε ένα μαχαίρι. Έγινε η πράξη με προφυλακτικό. Όταν γύρισε από την άλλη πλευρά, άνοιξα την πόρτα και άρχισα να τρέχω. Πήγα στο ψιλικατζίδικο και πήρα τηλέφωνο την αστυνομία. Δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου» περιγράφει η γυναίκα.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι είναι θύμα πλεκτάνης. «Αυτά τα ραντεβού κλείστηκαν μέσα από τη φυλακή. Ήμουν 11 χρόνια ποινικός κρατούμενος. Όλα ξεκίνησαν το 2019 όταν άρχισα να δέχομαι απειλές από έναν βαρυποινίτη. Μου ζήτησε να βάζω ναρκωτικά στη φυλακή Τρικάλων όταν επέστρεφα από άδεια. Ενημέρωσα τη διευθύντρια της φυλακής. Δύο άδειες είχα πάρει αλλά δεν έφερα ναρκωτικά» υποστήριξε ο 39χρονος.

Πηγή:  newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis