Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:39 | 04/03/2021

Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας  Κεντρικής Μακεδονίας

Θέμα: «Συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας και παράδοση πολυμηχανήματος τελευταίας τεχνολογίας που εξασφάλισε η Ένωση, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης».

Μέλη του προεδρείου, μαζί με εκλεγμένους αντιπροσώπους της Ένωσής μας στο Νομό Πιερίας, επισκέφτηκαν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας όπου, μεταξύ άλλων, παρέδωσαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης έναν πολυλειτουργικό εκτυπωτή (πολυμηχάνημα) τελευταίας τεχνολογίας (lazer) πολλαπλών δυνατοτήτων, το οποίο η Ένωσή μας εξασφάλισε, για την κάλυψη απαιτούμενων υπηρεσιακών αναγκών των συναδέλφων.

Το προεδρείο της Ένωσης, στο πλαίσιο συζήτησης που ακολούθησε, συνεχάρη τόσο τον Διοικητή, όσο και το λοιπό προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, καθόσον πρόκειται για μία Υπηρεσία η οποία απαριθμεί πολλές και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της, έχοντας καθιερωθεί στη συνείδηση των πολιτών της πόλης, για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο.

Το προεδρείο, στη συνέχεια, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, Ταξίαρχο κ. ΤΖΗΜΑ Γεώργιο, τον οποίο αφού συνεχάρη για την πρόσφατη προαγωγή του, συζήτησε εποικοδομητικά μαζί του διάφορα ζητήματα που αφορούν τα μέλη μας καθώς και τις αστυνομικές υπηρεσίες στο Νομό Πιερίας.

Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος


Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis