Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ω
19:14 | 08/09/2022

Με την παράδοση στον δήμο Περιστερίου, τεσσάρων απορριμματοφόρων συλλογής στερεών αποβλήτων, 550 καφέ κάδων ειδικής ανακύκλωσης και παλετών κομπόστ, η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει το πρόγραμμα διανομής εξοπλισμού συλλογής βιοαποβλήτων και ανακυκλώσιμων, σε δήμους της Αττικής. 
Τον εξοπλισμό παρέλαβε από τον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη και τους αντιπεριφερειάρχες Πολιτικής Προστασίας (και πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ) κ. Βασίλη Κόκκαλη και Δυτικού Τομέα κ. Ανδρέα Λεωτσάκο, ο δήμαρχος Περιστερίου κ.Ανδρέας Παχατουρίδης, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, κα Μαίρη Τσιώτα.

Κατά την παραλαβή ο  κ. Πατούλης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την σημαντική πρόοδο στη διαδικασία διαχείρισης των βιοαποβλήτων που έχει πετύχει ο κ. Παχατουρίδης σε αυτόν τον «μεγάλο και ιστορικό δήμο», σημειώνοντας ότι ο εξοπλισμός των τεσσάρων απορριμματοφόρων που δόθηκε πριν από 1,5 χρόνο στον δήμο «έπιασε τόπο με πολύ καλά αποτελέσματα».

Με την αξιοποίηση του νέου εξοπλισμού, πρόσθεσε ο περιφερειάρχης, θα διευκολυνθεί περαιτέρω το Περιστέρι στο έργο που κάνει στον τομέα της ανακύκλωσης και σε  «πολύ μικρό διάστημα θα έχουμε ένα ζηλευτό επίπεδο ευγενούς άμιλλας μεταξύ των δήμων της Αττικής. Γιατί η ανακύκλωση δεν είναι κάτι αόριστο, είναι τρόπος ζωής προκειμένου να γίνει η καθημερινότητα μας καλύτερη αλλά και να παραδώσουμε ένα καλύτερο και υγιέστερο περιβάλλον στα παιδιά μας».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis